Cook ve Çankaya Belediyesi’nden örnek proje

Sedat Tahir A.Ş.-COOK, Çankaya belediyesi ile ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Sedat Tahir A.Ş.-COOK firması sosyal sorumluluk hizmetlerine bir yenisini ekledi. Ankara’nın Çankaya ilçesinde, köpek gezdirme alanları bulunan ve köpek gezdirme sayıları yüksek olan toplam 6 parkta hayvan atıklarının toplanabilmesi için ücretsiz atık torbası aparatı kuruldu.

Çevre duyarlı proje de Cook markasının Doğa dostu atık torbalarının kullanılacak. Bahçelievler’de Eser Park -Tunali Hilmi Caddesinde Kuğulu Park - Dikmen caddesinde Cemal Süreyya, parkı - Çayyolu’nda Muharrem Dalkılıç Parkı – Maltepe’de Ördekli Park ve Çayyolu’nda Ahmet Taner Kışlalı Parkında uygulanmaya başlayan proje konusunda bilgi veren COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu “Köpek gezdirme alanına sahip ve köpek gezdirme sayıları yüksek olan 6 adet parkta hayvan sahiplerinin hayvan atıklarını rahatça toplayabilmesi için hazırladığımız ücretsiz atık torbası aparatını kurduk.

Bu sayede hem pet sahipleri çevreci hareketimize katılmış olacak, hem de parklarda oturan vatandaşlarımızın rahatsız olmalarının önüne geçilmiş olacak. Doğa dostu markamızın üstlendiği pojemizde Pilot bölge olarak çalıştığı parklardaki kullanım ve yararlanma oranına göre bu işbirliklerini diğer parklarda ve farklı illerde de sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi.

COOK-Sedat Tahir A.Ş. Hakkında

1984 yılında Ankara’da üretime başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyük bir hızla büyüyerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 20,000 m2‘lik kapalı alanına taşımıştır. Bugün ASO 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kapalı alanında 300 personeli ile yıllık 20 bin tonluk üretim gerçekleştirmektedir.

Sedat Tahir A.Ş. ülkemize: 1985 yılında yanmaz fırın torbasını, 1987 yılında gıda streç filmini, 1997 yılında yağlı pişirme kağıdını, 2013 yılında doğada çözünür streç filmi ilk getiren ve tanıtan firmadır. 2017 yılında ise kendine ait patentiyle piyasaya sürdüğü baskes streç kesici’yi ve patates nişastasından çöp torbalarını üretmiştir.

6 kendi markası da dâhil olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın en önemli firmalarıyla 40’dan fazla markanın üretimini gerçekleştirmektedir. Sedat Tahir A.Ş. ISO 9001/2008 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesini, ISO 22000/2005 (HACCP) ve son olarak da BRC/IOP belgesini almıştır.. Firmanın Ankara’da bulunan genel müdürlüğünün yanı sıra, İstanbul bölge müdürlüğü dâhil çeşitli illerde bulunan bölge temsilcileri ile Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir.

Sedat Tahir A.Ş. geniş pazarlama ağı ile tüm Türkiye ve dünyada 30’dan fazla ülkeye yaptığı ihracatlar ile geniş hizmet yelpazesini her geçen gün daha ileriye taşımaktadır. Kurulduğu yıldan bu yana vazgeçilmeyen kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede karşılayabilme ilkesi ile çalışmalarını aynı hızda sürdürmeye devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.