Ankara Kız Yurdu

Gelişen eğitim sektöründe Ankara’da bulunan üniversiteler isimlerinden daha fazla söz ettirmeye başlıyorlar. Bu bahsetme sayesinde yüksek puan elde eden öğrenciler başkent Ankara’nın eğitim hizmetlerinden yararlanabilmek için güvenli barınma noktalarını araştırıyorlar.

Ankara kız yurdu  seçenekleri arasında ortaya çıkan Eylül kız öğrenci rezidansı artı özellikleri ile ön planda olmaya devam ediyor. Ankara’da birçok farklı ulaşım noktasına olan yakın mesafesi, hijyenik ve steril ortam ferahlığı, güvenli yaşam alanları Eylül kız öğrenci rezidansının sunduğu hizmet çeşitlerinden bazılarıdır.

Ulaşım Merkezlerine Uzaklığı Ne Kadar?

Ankara kız yurdu içerisinde parlayan Eylül kız öğrenci rezidansı bazı üniversitelere yürüme mesafesinde olacak yakındır. Özellikle ulaşımda vakit kaybetmek istemeyen öğrenciler için bu konum cazibe noktasıdır. Ankara ve Gazi Üniversitesi yürüme mesafesinde olan fakültelerinde öğrenim gören kız öğrenciler Eylül kız öğrenci rezidansını tercih ederler. Eczacılık, tıp ve mühendislik fakülteleri başta gelen fakültelerden biridir. Ayrıca 5 dakika uzaklığında olan metro, otobüs, dolmuş ve taksi durakları diğer üniversitelere de rahat ulaşım yapılabilmeyi gerçekleştirir. Okul dışında da gidilmek istenen yerlerde ulaşım sorunu çekmeden erişebilmek mümkündür. Bazı üniversitelerin servis güzergahı üzerinde bir konuma sahiptir.

Güvenli Yaşam Alanı

Üniversitede yeni yaşama başlayan öğrenciler ailelerinden ayrılma duygusuyla beraber güvende kalmak isterler. Eylül kız öğrenci rezidansı ise kapısında duran güvenlik ve kameralı sistemleriyle güvende hissettirmeyi başarır. Bu ortamda ise akademik gelişimleri daha fazla gösterebilme olanakları bulurlar. Oluşan durum karşısında hem ailelerin hem de kız öğrencilerin gönül rahatlığı sağlanmış olur.

Steril Ortamda Yaşama Konforu

Günlük temizliği yapılan odalarda sağlıklı bir ortam elde edilir. Belli düzenli aralıklar kat ve banyo temizliği yapılır. Aksatılmadan devam eden bu temizlik steril bir ortam konforunu sağlar. Ankara kız yurdu içerisinde sağlanan bu hijyen kuralları içerisinde haftalık nevresim değişimi de içerisindedir.

Eylül kız öğrenci rezidansı içerisinde kalan bireylerin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek konfora sahip, modern, rahat, huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamaktadır. Ev konforunu aratmayan samimi ve kaliteli sunum gerçekleştirme vizyonu taşır. http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!448/faliyetlerimiz-ankara-kiz-yurdu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.