Lise çağında akademik araştırma yapmak mümkün

College Coach, lise öğrencilerinin üniversite seviyesinde akademik araştırmalar yapabilmeleri için eğitim ve danışmanlık çalışmalarına başladı. İlk eğitim 13 Ocak 2018 tarihinde Acıbadem Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Türk öğrencilerin yurtdışı başarılarında imzası bulunan Talha Kılıç ile College Coach kurucusu ve eğitim koçu Tuğrul Gerdan, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Bu eğitimde amaç, lise öğrencilerinin akademik araştırma metodlarını öğrenmesi, daha nitelikli araştırma çalışmaları yapmaları ve yapacakları bilimsel çalışmaları daha akademik bir dil ile projeye ve bilimsel makaleye dökmeleridir. Bu eğitim çalışmaları ile gençlerin erken yaşta akademik çalışmalara başlamalarını ve dünya bilim literatürüne daha çok katkı sağlayarak bilim üreten gençlerin yetişmesini istiyoruz.”

Ayrıntılı bilgi için:

Tuğrul GERDAN

Founder, Consultant

College Coach International

[email protected]

www.collegecoachint.com

Cep: +90 532 773 43 04

Akasya AVM - Kule Residence

A1 Entrance, # 51

Acıbadem, İstanbul, Turkey

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.