Uygun Fiyatlara İslami Kitaplar BKM Kitap'da

Kitap okuma alışkanlıklarınız varsa eğer, öncelikli olarak ne tür kitapları arıyorsanız arayın tamamını BKM Kitap üzerinden satın alabilirsiniz. İslami kitapların da özellikle en uygun fiyatlara satışının yapılmasından dolayı, hem okumak ve hemde hediye etmek için de kitaplar alabilirsiniz. En fazla hediye edilmek istenen kitapların başında tabii ki Hediyelik Kur'an-ı Kerim Orta Boy ve İnci Tesbih (krem) geliyor olması ve bu gibi ürünlerin ise genel olarak Hac dönüşü ya da Mevlüt törenlerinden sonra dağıtılıyor olmasından dolayı, hem özel paketinde ve hemde ucuz fiyatlara da Kur'an-ı Kerim satın alabilirsiniz. Bu sayede aradığınız Hediyelik Kur'an-ı Kerim Orta Boy ve İnci Tesbih (krem) ürününü de tek bir adresten bulabileceksiniz. Çok daha fazla kitap seçeneklerini de bir arada bulabileceğiniz www.bkmkitap.com sitesini ziyaret ederek, tüm kitapları incelemeye başlayabilirsiniz.

Peygamber Efendimizin Hayatı

Kur'an-ı Kerimden sonra en fazla baskısı yapılan ve dünya genelinde en fazla okunan kitapların başında Hz. Muhammed'in Hayatı geliyordur. Tabii burada farklı olarak, binlerce farklı yazarın kaleme almış olmasıdır. Yani Peygamberimizi anlatan kitaplar oldukça fazla, yazarlar oldukça fazla ama kaynak sadece Peygamberimizdir. Buna göre yazılan her kitapta farklı bir konu, farklı bir anlatım olduğunu söyleyebiliriz. Sonradan Müslüman olmuş bir yabancının gözünden Peygamberimizi tanımak istiyorsanız eğer, bunun için güncel dille yazılmış olan Hz. Muhammed'in Hayatı iyi bir seçim olacaktır.

Kur'an ve Sünnet Işığında Büyük İslam İlmihali

İslam dininde sadece Kur'an-ı Kerim yeterli değildir. Daha doğrusu Kur'an bir anayasadır ve bu anayasaya ise Peygamber Efendimiz bilgelik yapmıştır. Buna göre Peygamberimizin her yaptığı yasaya uygun bir harekettir. Yani fıkıh kitaplarını okumanız ve buna göre dinin temellerini öğrenmeniz gerekmektedir. İşte bu süreçte Türkiye'de en fazla tercih edilen kitapların başında ise Büyük İslam İlmihali gelmektedir. Oldukça önemli bir baş ucu eserleri arasında yer alıyor olmasından dolayı, Büyük İslam İlmihali 4 hak mezhep için de uygun bir kitap olarak karşımıza çıkmaktadır.

BKM Kitap İle Ucuza Kitap Alın

Kitap okumayı sevenler için BKM Kitap her zaman en iyi kitap kampanyalarını okurları veriyor olmasından dolayı, sizlerde okumaya vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Hemen siteye girerek bir çok farklı türlerde kitaplar alabilir ve 1 TL kargo kampanyasından da yararlanabilirsiniz.

Fırsat Severler İçin Mobil Kütüphane

Türkiye’nin en uygun fiyatlı kitap sitesi BKM Kitap, mobil kullanıcılarına hızlı alışveriş imkanı sağlıyor… Hemen mobil uygulamamızı indirerek kaçırılmayacak fırsatlardan sen de yararlan!

#kitap #kampanya #bkmkitap

Mobil uygulama için: bit.ly/bkmuygulama

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.