DİYETFEST 2018: Türkiye’nin en büyük sağlıklı yaşam festivali

Nutrition İstanbul tarafından düzenlenecek DiyetFest, sağlıklı yaşam ilgililerini Kemerburgaz Forestanbul’da bir araya getirecek. 5-6 Mayıs tarihlerinde 65.000 m2 ‘lik bir alanda düzenlenecek festivalde, ünlü diyetisyenlerle söyleşiler, sağlıklı workshoplar, spor etkinlikleri ve konserler öne çıkanlar arasında yer alacak.

Maximum Macera

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların bulunacağı festivalde, ip parkurları ile minimum risk, maximum macera yaşanacak. Orta zorluk düzeyindeki yüksek ip parkurları, survivor’ı aratmayacak. Ayrıca festival alanında yer alacak farklı oyun alanları ile gençler doyasıya eğlenecek.

Aileler Baharı Karşılayacak

0-12 yaşın ücretsiz girebileceği festivalde, çocuklara yönelik workshoplar ve 1000 m2’lik çocuk oyun ve macera alanı, ailelerin de keyifli bir hafta sonu geçirmesini sağlayacak.

DiyetFest Defilesi

Ameliyat olmadan, sağlıklı beslenerek, sporu hayatına katarak zayıflayanlar, DiyetFest Defilesinde sahnede olacaklar. Zayıflık kavramının sadece 0 bedenden ibaret olmadığını, sağlıklı yaşamın kendilerine sağladığı faydaları anlatacaklar.

Müzik Ruhun Gıdasıdır

Gün boyu dj performanslarının yanı sıra, DiyetFest’te akşam konserleri festivale damgasını vuracak. Biletlerin Biletix’te satılacağı DiyetFest’in bilet gelirleri ise, sosyal sorumluluk kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için Besvak’a bağışlanacak.

Gün boyu, İstanbul’daki 10 merkezi noktadan festival alanına, ücretsiz servislerle ulaşılabilecek.

DiyetFest biletleri şubat ayı itibariyle Biletix’te satışa sunulacak. Detaylı program içeriği ve konserler de aynı tarihlerde internet sitesi ve sosyal medya aracılığı ile duyurulacak. Bu dev organizasyon için 5-6 Mayıs tarihlerini not etmeyi unutmayın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.