Pinhani’den İzmirlinin içini ısıtan konser

Gençlerin severek takip ettiği grupların başında gelen Pinhani, Ege Perla Yılbaşı Konserleri Haftasında sahnedeydi. Uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir geceye imza atan başarılı grup, enstrüman şovlarıyla da büyük beğeni aldı.

Alternatif rock türünde yaptıkları müzikleriyle sevilen Pinhani; Beni Sen İnandır, Ne Güzel Güldün, Hele Bi Gel, Dön Bak Dünyaya, Beni Al, Ben Nasıl Büyük Adam Olucam gibi dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra saksafonla çaldıkları Harman Dalı, kemençeyle çaldıkları Karadeniz türküleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sona ermeden hemen önce kendilerini izlemeye gelen misafirlere teşekkür eden grup üyelerinden Sinan sahneden inerek sevenlerinin arasına karıştı ve onlarla dans etti. Eğlencenin ritminin yükseldiği dakikalarda bateri ve gitar şovla gençleri coşturan grup üyeleri uzun süre alkışlandı. Konser sürelerini olağanın dışına çıkarak uzatan Pinhani’nin de konserden büyük keyif aldığı gözlerden kaçmadı.

Hayattan zevk alarak yaşayan ve yaşamak isteyen herkese hitap eden etkinlikleriyle 2018’i karşılayan Ege Perla’da sahne alacak son isim olan Fatma Turgut’u 29 Aralık’ta canlı dinleme fırsatını kaçırmayın.

Anahtar Kelimeler:
Ege PerlaPinhani
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.