Yılbaşı akşamı Dünya’da ve Türkiye’de en çok hangi şarkılar dinlendi?

Müzik dinlemenin en yoğun olduğu tarihlerden biri olan 31 Aralık’ta Spotify, dünyada ve Türkiye’de en çok dinlenen 10 şarkıyı açıkladı. Spotify’da 617 milyondan fazla dinlenen Post Malone’un “rockstar” şarkısı, 31 Aralık 2017’nin en çok dinlenen şarkısı oldu. Rockstar’ı, Camila Cabello’dan “Havana” ve Dua Lipa’dan “New Rules” takip etti.

Türkiye’de ise yılbaşı akşamı en çok dinlenen şarkı Burak King’in “Yanıyoruz” adlı şarkısı oldu. İkinci sırayı Gazapizm’in “Heyecanı Yok” şarkısı alırken Post Malone’un “rockstar”ı da yılbaşında Türkiye’de en çok dinlenen üçüncü şarkı oldu.

YILBAŞI AKŞAMINDA DÜNYADA EN ÇOK DİNLENEN 10 ŞARKI:

    Post Malone – rockstar

    Camila Cabello - Havana

    Dua Lipa - New Rules

    Ed Sheeran - Shape of You

    Selena Gomez, Marshmello - Wolves

    Eminem - River (feat. Ed Sheeran)

    Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA)

    Daddy Yankee, Luis Fonsi - Despacito (Remix)

    Demi Lovato, Luis Fonsi - Échame La Culpa

    Ed Sheeran - Perfect

YILBAŞI AKŞAMINDA TÜRKİYE’DE EN ÇOK DİNLENEN 10 ŞARKI:

    Burak King – Yanıyoruz

    Gazapizm – Heyecanı Yok

    Post Malone – Rockstar

    Ersay Üner – İki Aşık

    Eypio – Gömün Beni Çukura

    Camila Cabello – Havana

    Ezhel - İmkansızım

    Dua Lipa – New Rules

    Ezhel – Geceler

    Ceylan Ertem – Zalim

SPOTİFY HAKKINDA

Spotify, 2008’de İsveç’te kurulduğu günden bu yana, müzik dinleme alışkanlıklarını sonsuza dek değiştirdi. Bugün misyonu hala aynı; dünya genelinde müzikseverlere ve sanatçılara benzersiz bir müzik deneyimi sunarak, daha fazla insanın daha fazla güzel şarkı dinlemesini sağlamak. Yaptığı her şey, sahip olduğu müzik aşkına dayanıyor.

30 milyonun üzerinde şarkıyı ücretsiz olarak keşfedebilir, yönetebilir ve paylaşabilirsiniz. Ya da Spotify Premium ile offline mod, gelişmiş ses kalitesi, Spotify Connect ve reklamsız müzik deneyimi gibi özelliklere erişim sağlayabilirsiniz.

Spotify bugün, 140 milyonun üzerindeki kullanıcı sayısı, 61 ülkeden 60 milyonun üzerinde abonesi ile dünyanın en popüler dijital müzik platformu. Spotify ayrıca, müzik endüstrisinin en büyük gelir kaynağını oluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.