İstanbul Dünyanın En İyi Saç Ekim Merkezi Mi?

Artık bir İstanbul klasiği haline dönüştü. Saç ekimi yaptıran araplar, avrupalılar, hatta asyalılar İstanbul’un turistik mekanlarında ve AVM’lerinde sık sık karşılaştığımız kişiler. Enselerinde bandaj, saçlarının önünde nokta nokta ekilmiş saçlar; hayatın bir parçası oldular.

Peki ne oldu da Türkiye'de veya dünyanın başka hiç bir yerinde karşılaşmadığımız kadar saç ekimi yaptıran kişi aramızda dolaşıyor? İşte İstanbul'u dünyanın saç ekim merkezi haline getiren başlıca sebepleri Lale Saç Ekim Merkezi 'nden Lale Keskin'e sorduk.

İstanbul neden dünyanın saç ekimi merkezi oldu?

Lale Keskin : Yaklaşık 10 yıldır bu trend İstanbul'a yöneldi, gerek saç ekimi olanakları, gerek operasyon yapan kişilerin tecrübeleri ve sunulan imkanlar saç ekimi yaptıran insanlar için İstanbul'u cazip bir yer haline getiriyor. Özellikle Türkiye'nin hizmet sektöründeki öncülüğü, hastaların VİP araçlarla hava limanlarından transfer edilerek, otellerde ağırlanması; bunların da Avrupa ve Amerika'ya nazaran daha uygun fiyatlarda yapılması başlıca nedenlerden.

İstanbul'a saç ekimi için gelenler nelere dikkat etmeli?

Lale Keskin : Operasyon yapılan merkezin tecrübesine ve uzmanlığına dikkat edilmesi ve hastane ortamında, steril koşullara işlem yapılmasına dikkat edilmesi gerekir. Gerçekleştirilen operasyonda, saç ekimi uzmanınızın operasyonunuza bilfiil katılması ve tüm ameliyat sürecinizi yönetmesi gerekmektedir.

Saç ekimi operasyonu süreci nasıl işliyor?

Lale Keskin : Operasyona karar veren kişiler bize ulaşırlar, daha sonrasında biz kendilerinin kesin randevularını oluştururuz. Uygun gün belirlendikten sonra operasyon tarihi beklenir. Özellikle yurt dışından gelen hastalarımız, bu süreçte  hava limanından alınır; aynı gün otele transferi gerçekleştirilir. Ertesi gün operasyon  yaptırmak isteyen kişi otelden alınıp, hastanemize getirilir. Kendisinin kan testleri yapılır, burada kronik bir sağlık problemi var mı diye gözlemlenir. Bu süreçte hastamızla bizzat görüşmeyi sağlar ve saç planlamasını yaparım. Operasyonumuz ortalama 7 saat civarında tamamlanır, operasyondan bir gün sonra da hastamız yıkama ve kontrol için hastanemize getirilir.

İstanbul'da saç ekimi yaptırdıktan sonra; hayata karışmanın; AVM'lerde dolaşmanın bir zararı var mı?

Lale Keskin : Burada dikkat edilmesi gereken şey, operasyon günü hastamızın dinlenmesi gerekmektedir. Ertesi gün yıkama ve kontrol işleminden sonra, hastamız günlük hayatına dönebilir.

Saç ekimi operasyonu sonrasında ne zaman denize girebilir ya da güneşlenebiliriz?

Lale Keskin : Özellikle operasyon yapıldıktan sonra; 1 hafta içerisinde güneşe çıkmaması ve öğlen saatlerinde dikkat etmesi gerekmektedir. 3 hafta sonrasında da deniz, hamam, sauna ve havuz gibi aktiviteleri yapmasında bir engel yoktur. Özel tatil planı yapan hastalarımız, tatil bitiminde operasyonlarını yapabilirler.

Saç ekimi merkezinize nasıl ulaşabiliriz?

Lale Keskin : Lalesacekimi.com ve +90 542 203 35 38 numaralı telefondan bizlere iletişim sağlayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.