Bebek ve çocuk için egzama kaşıntısına kortizonsuz çözüm: BepantholSensiderm

BepantholSensiderm Kaşıntı Giderici Krem, 30 dakikada kaşıntıyı rahatlatabilen formülüyle atopik egzama problemleri olan bebek ve çocuklara da etkili bir destek sağlıyor. Krem, kortizonsuz içeriğiyle anne ve babaların tercihi oluyor.

BepantholSensiderm Kaşıntı Giderici Krem bebeklerde sıklıkla görülen alerjik cilt problemlerinden biri olan atopik egzamaya karşı destek sağlıyor ve atak dönemlerinde cilt bariyerini onarıcı özelliğiyle etki ediyor. Kortizonsuz içeriğiyle 30 dakikada kaşıntının rahatlatılmasına yardımcı olan BepantholSensiderm; koruyucu, renklendirici madde ve parfüm içermeyen formülü sayesinde alerjik cilt yapısına sahip anne ve babalara güvenilir destek sağlıyor.

BepantholSensiderm Hakkında

BepantholSensiderm Kaşıntı Giderici Krem, bebekler, çocuklar ve yetişkinlerde kuruluk, atopik dermatit, egzama ve alerjik reaksiyonlar kaynaklı oluşabilecek kaşıntı ve kızarıklıkların giderilmesi ve cildin rahatlatılması için kullanılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.