Bluz Modelleri

Adeta bir bluz modelleri uzmanı gibi görünen fakat tek yaptıkları bahaneler sunmak olan fiziki mağaza sahipleri ile değerli alış-veriş zamanı geçirmenin neredeyse imkansız olduğu bir dönemdeyiz. Aynı zamanda bir hanımefendinin kendi zevkine dahil karışarak kafasını karıştırıp, pahalı olana yönlendirilerek masraf yapmasına sebep oluyorlar. Bu gibi yerlerden uzak durarak bluz konusunda ucuzluktan kaçınmanızı tavsiye ediyoruz. Öyle ki bluz seçiminde dikkat edilmesi muhakkak şart olan bazı konular var.

Bu konulardan en önemlisi;

Nerede Giyilecek?

Bluz modelleri arasında en çok rağbet görenleri alınma sebeplerine göre ayırdık. Elde ettiğimiz sonuç özellikle bayram üzeri aramalarda daha çok alış-veriş oranını bulduk. Bu da demek oluyor ki internetten yalnızca özel günler için bluz bakılıyor. Bazı yerlerde günlük giyim için düzenli alış-verişler de elbette ki söz konusu tabii ki. Ancak bu çok seyrek ilerlemekte. Bunların yanısıra özel günlerde ferah, sade ve doğal bluzların alımı gittikçe artmış. Yani insanlar özel günlerinde rahat olmak istiyorlar. Bluz tercihlerini ferahlıktan yana yaparak da en doğru kararı veriyorlar. Çünkü moda ikonlarını örnek alıp da abartılı işlemeli, fazla renkli bluzlar alındığında üzerinizde o moda ikonu gibi durmuyor, durmaz, durmayacak. Bundan ziyade kendinize en çok yakışanı giyebilmek ve bunu diğer kıyafetlerinizle de uydurabilmek asıl moda ikonluğudur. Gerçek moda budur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.