Faraday Kafesi

Faraday kafesi, iletken metalden meydana getirilmiş iletkenler vasıtasıyla ağ şeklinde örülmüş, iç kısımdaki hacmi, dışardaki elektrik alanlarından muhafaza eden bir yapıdır. Bulunuşu ilk olarak 1830’lu yıllara dayanan bu sistem, Dünyanın halen kafes tipinde en güvenilir yıldırımdan korunma sistemi olarak ön plana çıkmıştır. Ankara paratoner hizmetinde başarılı sonuçlarla adından bahsettiren Loft Enerji, aynı şekilde yıldırımdan diğer bir korunma yöntemi olan faraday kafesinde de beklentiyi iyi bir şekilde karşılamaya devam etmektedir.

Özellikleri

İletken tellerin yardımıyla ağ biçiminde kapanan bu yapı, topraklanmış kafesle birlikte korumayı gerçekleştirir. Ağ gözünün sık olması ve topraklamanın kalitesiyle birlikte koruma oranının artacağını belirtmek gerekir. Yıldırım gibi statik elektrikler bu yapının koruyuculuk özelliği sayesinde kesinlikle içeri sızamaz. Ağ gözleri daha dar bir şekilde tercih edildiğinde ise, yüksek elektromanyetik dalgalara karşılık olarak iyi bir koruma elde edilmiş olur. Bu tarz çalışmalar için güvenmeniz gereken Loft Enerji, konuyla ilgili tüm problemleri çözebilmeniz adına yakınınızda olacak bir isimdir. Bunların yanı sıra Ankara’da daha güvenilir binaların oluşturulmasına yardımcı olmak amacıyla hizmetleri bünyesinde bulundurur. Ankara doğalgaz topraklaması çözümleri de yine bu bağlamda kullanıcıların karşısına çıkmakta olan bir hizmet türüdür.

Ankara’da güvenlik açısından tehdit altında olan binalarda pek çok çalışmayı yürüten Loft Enerji topraklama çalışmalarının hemen akabinde Ankara topraklama raporu ile birlikte kişilerin bu alanda memnuniyetini elde etmiş bir isim konumundadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.