İyi bir hediyelik çiçek nasıl olmalı?

Aslında biz çiçekçiler için çiçeğin iyisi yada kötüsü olmaz, çiçek her zaman güzel doğal bir objedir. Doğal olan her şey güzeldir. Güzel ve doğal olan her şey insana mutluluk ve neşe verir. Bu yüzden insanlar kendilerini mutlu ve huzurlu hissettikleri şeyleri ve kişileri tercih ederler.

Gelelim asıl konumuz olan bizi mutlu eden hediyelik çiçek kısmına, iyi bir çiçek nasıl olmalı konulu başlığımızı çiçek çeşitlerine ve fiyatlarına göre sıralayacak olursak;

1. Çiçek Buketi: İyi bir çiçek buketi hazırlarken mutlaka canlı ve vazo ömrü uzun çiçekler seçilmelidir. Bu çiçekler Krizantem, Gerbera, Mevsim çiçeklerinin başında gelen Şebboy ve Hüsnü Yusuf çiçeği olabilir. Çiçek Buketini hazırlarken çiçek saplarının uzun olması çiçeği çok daha gösterişli ve düzgün gösterir. Çiçek Buketi sarılırken çiçeğin içindeki renkler ile uyumlu malzeme seçilmesi çok önemlidir

2. Çiçek Sepeti : Çiçek sepeti hazırlanırken en popüler çiçeklerden biri olan Lisyantus, mevsim çiçekleri, Frezya, Gerbara çiçekleri ve cipso mutlaka kullanılmalıdır. Renkli, canlı ve güzel kokan çiçekler ile hazırlanan Çiçek sepeti modelleri alıcılar için daima tercih sebebi olmuştur.

3. Aranjmanlar : Genellikle ithal çiçekler ile hazırlanan aranjmanlar son yıllarda çok popüler bir hal almıştır. İthal kesme çiçeklerin vazo ömrünün uzun olması tercih sebebi bir hal almıştır. Aranjmanlar içerisinde kullanılan yeşil yapraklar ( aspedistra) gibi malzemeler aranjmanın çok daha şık görünmesini sağlamaktadır.

4. Açılış Ve Düğün Çiçekleri : Bu kategorideki çiçeklerin başında Gerbera ve Karanfil ve Şebboy gelir. Eskiden beri çelenk ve sepetlerde uzun ömürlü olaması, göz doldurması bakımından Gerbera çiçeği tercih sebebidir. Çelenk ve sepetlerin üzerine şerit şeklinde yazılan yazı çiçeği gönderen kişiyi ve dileğini temsil eder Çiçek Vitrini ailesi olarak, iyi bir hediyelik çiçek nasıl olmalı konulu başlığımızın karşılığı olan yazımısı 4 madde halinde basit ve yalın bir dille anlatmaya çalıştık. Sizde sevdikleriniz için iyi bir hediyelik çiçek göndermek isterseniz, sitemiz sayfalarından İstanbul çiçek siparişi sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Bu sayfadan ister online, ister havale ile gönderim yapabilirsiniz.

İletişim adresimiz : 0530 441 18 91

[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.