Modanın nabzı GATE’de atıyor

Gizia Gate Zorlu ve Nişantaşı mağazaları genç yeteneklerin kapsül koleksiyonları ve yeni eklenen misafir tasarımcılarıyla fark yaratan tasarımlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Common Leisure, Natalie Kolyozyan, Bust2, Ceren Ocak, L’atelier Cache’in en özel tasarımları kış sezonuyla birlikte Türk modasının yenilikçi yüzü GIZIA GATE’de tüketiciyle buluşuyor.

Yeni sezon ürünleriyle birbirinden şık, feminen ve genç modelleri günümüz stil sahibi kadınlarının beğenisine sunan Natalie Kolyozyan, ilham kaynağını doğadan alıyor. Koleksiyonun ışıltısı olan parıltılı taşlar ve inciler, kar tanesi ve yıldızları betimliyor. Payetler, ipek kumaşlar ve suni kürkler de, 26 parçadan oluşan koleksiyonun tamamlayıcıları olarak karşımıza çıkıyor. Bust2 kış koleksiyonunda metropol kadınına gündelik stilinde de etkin parçalarla dokunarak modadaki zamansızlık algısını ince detaylarla buluşturuyor.

GIZIA GATE’de Kış Etkisi

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan Gizia GATE, en iddialı, göz alıcı tasarım parçalarıyla kış sezonunda da modaseverlere bir çok seçenek sunuyor.

Kaşmir ve kadife, cesur renklerde kaban ve paltolar, leopar ve deri etekler, volanlı pantolonlar, yün, ipek ve maxi kazaklar, mükemmel kuplarda bluzlar ve gömlekler, romantik elbiseler GIZIA GATE’de kış modasına eşlik ediyor. Sezonun en hit parçalarıyla kombinlenebilen şık ve gösterişli çizme, ayakkabılar, elegan çantalar, birbirinden değerli takı ve aksesuarlar kış stilinizi tamamlamak için sizleri bekliyor.

Tasarım ve modanın İstanbul'daki ikmal noktası GATE, Türk tasarım markalarının seçilmiş en özel koleksiyonları ve kış sezonunun favori parçalarını uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmetiyle sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
GATEGIZIA GATE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.