Özel Tasarım Pırlanta Ürünler 2019 Yılında da Çok Moda

Pırlanta tarih boyunca hep en değerli mücevherler arasında yer almıştır. Kadınların asla hayır diyemeyeceği ürünler için sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede sevdiğinize en çok yakışacağını düşündüğünüz pek çok özel tasarım ürünü göreceksiniz. Sitede satışta olan pırlanta ürünlerin yanında kişiye özel pırlanta takı tasarımları da değerli mücevher ustaları tarafından hazırlanır. Bu konuda Mercan Ziya Göral yetkilileri ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Pırlanta Tek Taş Yüzük

Günümüzde yavaş yavaş popüler olmaya başlayan özel tasarım pırlanta takılar için Mercan Ziya Göral sizin doğru tercihiniz olacaktır. Sitede özel tasarım tek taş pırlantaları uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Evlenme tekliflerinin, sevgililer gününün, evlilik yıl dönümünün, çocuk doğum hediyesinin aranan başrol oyuncusu için Mercan Ziya Göral sitesini mutlaka ziyaret edin. Sitede çok farklı kesim ve özelliklerde özel tasarım pırlanta tek taş yüzük modelleri yer alıyor. Bunlar arasında en çok tercih edilen klasik kesimden baget kesime, oval kesimden üçgen kesime, damla kesimden daha fantezi olan kalp kesime kadar pek çok ürün yer alıyor.

Özel Tasarım Pırlanta Ürünlerin Fiyatları

Pırlanta ürünlerin fiyatları elbette ürünlere göre değişir. En başta pırlantanın ağırlığı, kesim şekli ve berraklığı fiyatı etkilerken öte yandan bilezik, yüzük ve kolye gibi farklı ürünlerin üzerindeki altın miktarının farklı olması da fiyatları etkiler. Bu konuda size en uygun fiyatlar ile hizmet veren Mercan Ziya Göral’ı ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.