Plastik Ambalaj

Plastik ürün paketlemede ön çok kullanılan materyallerden birisidir. Hemen hemen her türlü malzeme plastikle paketlenerek satışa sunulabilir. Şirketimiz plastik paketlemede sektörün öncü şirketlerinden biri olarak hizmet vermektedir. Ülkemizin plastik ürün paketleme ihtiyacı yanı sıra dünyadaki pek çok şirketin ürün paketlemesini yapan firmamız tekstil alanında her türlü materyali paketleme işlemini gerçekleştirmektedir.

 Plastik Ambalaj Üretimi Aşamaları:

 Plastik ambalaj üretimi kabaca dört farklı aşamadan oluşur. Bunlardan ilki kesim bölümüdür. Kesim bölümünde paketleme yapılacak ürünün boyutuna göre hazırlanan plastik kaplamalar kesilir. Burada kesilen plastikler inceltilme işlemi için frekans bölümüne gider. Frekans bölümünde inceltilen plastik baskı ve fitil bölümüne gider. Burada ürün hakkında bilgiler ve marka adı ambalajın üstüne baskı yoluyla eklenir. Baskı bölümünden sonra son bölüm olan dikiş bölümüne giden ambalaj burada son şeklini alır.

 Plastik ambalaj üreticisi olarak ülkemiz ve dünyanın farklı yerlerinden ürünlere ambalaj işi yapan firmamız hızlı, güvenilir ve temiz bir çalışma sunar. Firmamız her türlü tekstil ürünü için ambalaj üretmektedir. Ambalaj siparişlerinizi sitemizde yer alan sipariş bölümünden verebilirsiniz.

 Hangi Ürünler İçin Plastik Ambalaj Yapıyoruz?

 Firmamız her türlü tekstil ürünü için ambalaj üretmektedir. Firmamızın ürettiği ürünler arasında nevresim takımları için ambalaj, çarşaflar için ambalaj, yastık kılıfları ve pikeler için ambalaj, yastıklar için ambalaj, uyku setleri için ambalaj gibi ambalaj çeşitleri bulunmaktadır.. Bunun yanı sıra firmamız Yorgan, havlu, pike, bornoz, halı ve oyuncaklar için de plastik ambalaj üretmektedir..

 Nevresim, Çarşaf Ve Yastık Kılıfı İçin Üretilen Ambalajlar:

 Nevresimler için üretilen ambalajlar üç grupta toplanmıştır. Tek kişilik nevresimler için ambalajlar ve çift kişilik nevresimler için ambalajlar üretilmektedir. Çift kişilik nevresimler için kitap nevresim ambalaj çeşidi de mevcuttur. Yastık kılıfları için üretilen ambalajlarda körüklü, askılı, çıtçıtlı, sürgü kilitli plastik ambalaj çeşitleri mevcuttur. Çarşaflar içinse yine tek kişilik çarşaflar ve çift kişilik çarşaflar için farklı ambalaj seçenekleri bulunmaktadır.

 Uyku Seti, Yorgan Ve Battaniyeler İçin Üretilen Ambalajlar:

 Bu gruptaki ambalajlar tek kişilik ve çift kişilik olarak ayrılmıştır. Tek kişilik yorgan, uyku seti ve battaniyeler için farklı çift kişilik uyku seti yorgan ve battaniyeler için farklı ambalajlar kullanılmaktadır.

 Bornoz Ve Havlu İçin Üretilen Ambalajlar:

 Bornoz grubu için üretilen ambalajlar tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Havlu grubu için üretilen ambalaj çeşitleri ise askılı, çıtçıtlı, fermuarlı, biyeli ve körüklü çeşitlerine sahiptir. Bu sayede tekli veya çoklu satış yaptığınız havlular için ambalaj üretimi yapılabilmektedir.

 İç Giyim İçin Üretilen Plastik Ambalajlar:

 İç giyim ürünleri için yapılan plastik ambalajlar arasında askılı, çıtçıtlı, hem askılı hem çıtçıtlı, plastik sürgülü ve fermuarlı çeşitler mevcuttur. Ürününüze en uygun ambalaj seçimini yapmak için sitemizde yer alan görsellere bakabilir veya bizle iletişim kurabilirsiniz.

 Oyuncak Ve Kozmetik Grubu İçin Üretilen Ambalaj Çeşitler:

 Kozmetik grubu için üretilen ambalajlar askılı, çıtçıtlı, plastik sürgülü ve fermuarlı çeşitlere sahiptir. Bu ürününüz için en uygun ambalaj çeşidini seçmekte size kolaylık sağlar. Ayrıca oyuncak grubu için silindir ve biyeli türlerinde ambalajlar yapmaktayız.

 Bu ve bunun gibi pek çok ürünün ambalaj üretimini yapan firmamız sektörün öncülerindendir. Aynı zamanda hem ülkemizde hem de dünya çapında üretim yapmak için yeterli donanıma sahip olan firmamız Denizli ilinde bulunmaktadır. Firmamızın ürünlerde plastik ambalaj kullanmasının sebeplerinden birisi de plastiğin geri dönüştürülebilir olmasıdır. Ayrıca ürünlerimizde doğa için zararlı olmayan ve doğada kolayca çözünebilen plastik materyaller kullanılmaktadır.

Kervan Ambalaj

Kervan Tekstil Plastik Ambalaj San. ve Tic.Ltd. Şti.

Adresimiz

Hacı Eyüplü Mh. 3215 Sk. No:3 DENİZLİ / TÜRKİYE

Telefon Numaramız

+90 258 372 05 42 (Pbx)

Fax Numaramız

+90 258 372 19 12

Gsm Numaramız

+90 554 602 77 33

Mail Adresimiz

[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.