Seyahatlerinizin Kolaylaştırıcısı: Online Bilet Terminalim

Online Terminalim sitesinde tüm otobüs firmalarının bilet işlemlerini terminale, otogara, acentelere gitmeden en kısa zamanda yapıp, otobüs biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.

Satın aldığınız otobüs biletinin bilgileri e-mail adresinize ve cep telefonunuza mesaj olarak anında gönderilir.

Online Terminalim’de birçok otobüs firmasının tüm seferlerini tek bir aramada görebilir, karşılaştırma yaparak size en uygun, en ucuz otobüs biletini online olarak ücretsiz olarak, ek komisyon ödemeden rezerve edebilir, ya da satın alabilirsiniz.

Online Terminalim’de en güvenli online alışveriş sistemi 3DSecure sistemi kullanılmaktadır.

Online Terminalim’de Metro, Astur, Süha Turizm, Ulusoy, Has Turizm, Esadaş, Özlem, Lider, Seç Turizm gibi önde gelen tüm otobüs firmalarının biletlerini bulabilirsiniz.

Online Terminalim’i cep telefonunuzdan ziyaret ederseniz mobil sayfaya yönlendirilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz iPhone IOS ve Android uygulamalarını da cep telefonunuza indirerek mobil telefonunuzdan online bilet rezervasyonu ve satın alma işlemlerinizi daha kolay yapabilirsiniz.

Otobüs bileti almayı son dakikaya bırakırsanız yer bulamama veya kötü bir yere mecbur kalma ihtimaliniz olur. Biletinizi erken alırsanız daha fazla seçenek bulur, istediğiniz firmanın, istediğiniz seferinde, istediğiniz koltukta ve daha uygun fiyata yolculuk yapabilirsiniz.

DAHA FAZLASI İÇİN: https://www.onlineterminalim.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.