Siva Derm Gümüş Suyu

Antalya Alanya’da Pyramed Bio Enerji Merkezi ismindeki bir kuruluş olarak varlığını sürdüren ve bugüne kadar geniş bir kitleye ulaşan Siva Derm, farklı hastalıklarla mücadeleyi hedeflemektedir. Biyo enerji uzmanı K.Tuna tarafından kurulan Siva Derm,  doğal, tıp, biyo enerji alanlarıyla yakından ilgilidir.

Gümüş Suyu Nedir?

Sıva Derm Gümüş Suyu özelliklerine ayrıntılı şekilde bakmadan önce gümüş suyu tanımını yapmak gerekmektedir. Koloidler, maddedeki en küçük biyolojik forumdur. Bu maddeler o kadar küçüktür ki tüm vücuttaki zarlardan kolayca geçerek sindirim sürecinden atlayabilir ve absorbe edilirler. Kolloidal gümüş, ilaç olarak 1930’ların ortalarına kadar ilaç niyetiyle kullanılan parçacıklardır.  Enfeksiyonlarla savaşan bu maddeler o dönemde pahalı bir antibiyotik tedavisi olarak kullanılmıştır. Ancak penisilinin devreye girmesi sonrasında başka bir antibiyotik gündeme gelir.

Siva Derm Gümüş Suyu Ürünleri

 Siva Derm, birçok rahatsızlıkta kullanılan gümüş suyunun satışını gerçekleştiren özgün bir markadır. Mucizevî gümüş suyu ile elde edilen karışımla mükemmel sonuçlar almayı hedefler. Gümüş suyu bilindiği üzere gümüş ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle oluşur. Karışımın içerisindeki gümüş yoğunluğunun belirlenmesi için PPM ibaresini kullanır. Yani şişeler üzerindeki PPM bölümü karışımdaki gümüş yoğunluğunu ifade eder. Tüketiciler de kendi beklentilerine göre ürünü satın alırlar.

Siva Derm 15 PPM Gümüş Suyu 

15ppm yoğunluğu ile Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu mucizevî etkiye sahip bir ürün… Cildin daha canlı görünmesini sağlar, bakteri gelişimini engeller ve enfeksiyonları önleyerek bağışıklık sistemini güçlendirir. Kaybolan nem dengesini uygun bir seviyeye getirerek sağlıklı yapı kazanmasına yardımcıdır. Cilde adeta hayat veren ürün, aknelere karşı da etkilidir. Birçok müdahaleye rağmen geçmeyen akne sorunlarında Siva Derm 15 PPM Gümüş Suyu’nu kullanabilirsiniz. Ürünün etkileri akne ve cilt hasarlarıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda mantar, dökülme, yara sorunlarında da tedaviye destek veren etki yaratır. Gümüş suyu karışım çok yönlü etkileriyle olağanüstü bir fayda sağlar. Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 15 PPM kullanılırken kesinlikle sarımsak ve alkol alınmamalıdır. Bunlarla etkileşime girmesi ciddi bir sorun yaratabilir. Ayrıca çocuklardan uzak tutulmasına özen gösterilmelidir. Bunun dışında herkesin kullanımı için uygun bir üründür.

Siva Derm 5 PPM Kolloidal Gümüş Suyu

Kolloidal 5 PPM Gümüş Suyu saf gümüş ve suyun birleşimi sonrasında 5 PPM oranında gümüş yoğunluğu elde edilmesiyle hazırlanır. Bu yoğunluktaki gümüş suyu ürünü, cilt bakımı için son derece etkilidir. Ürün sadece bir alanda değil çok sayıda problemde etkilidir. Akne ve siyah nokta gideren etkisi yanında terleme sorunlarını önlemesi dikkat çeken faydalarındandır.  Nem dengesini sağlayan ürün, canlı, sağlıklı bir görünüm kazanmanıza yardım eder. Cildin çevresel etkenlerle mücadelesini güçlendirir. Serbest radikallerin, bakterilerin etkisini azaltır. Ayrıca çok sayıda rahatsızlığın çözümü için de bu ürün tedavi destekleyicidir. Alternatif tıp ürünü olarak değerlendirilen bu Siva Derm Gümüş Suyu 5 PPM, metabolizmanızın saha sağlıklı kalmasına yardımcıdır. Enfeksiyon sorunlarını, mantar hastalıklarını ortadan kaldırır. Tüm gümüş suyu ürünlerinde olduğu gibi alkol ve sarımsakla alınmamalıdır.

Siva Derm 40 PPM Kolloidal Gümüş Suyu

40 PPM yoğunluğu ile güçlü bir içeriğe sahip Siva Derm egzama, cilt lekeleri, sivilce, yara gibi dermatolojik sorunların tedavisinde destek olarak kullanılmaktadır.  Çok sayıda yararı olan ürünün yumuşak ve canlı bir cilt yapısı kazandıracaktır.

  • Aşırı terleme sorununa karşı çözüm geliştirir.
  • Bakterileri bloke eder ve olası zararları engeller.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudun genel dengesini korumasına yardımcıdır.
  • Mantar sorununu engeller.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.