Anlamlı Hediye Arayanlar İçin Birbirinden Özel Fikirler!

Sizce bir hediyeyi anlamlı kılan nedir? Sunum tarzı önemli midir? Kırmızı güller, herkes için aynı etkiyi mi yaratır? Diye pek çok soruya cevap ararken, hediyenin gerçek amacını unutuyor muyuz? Evet, bazen hediyeyi kendi zevklerimizi yada popüler zevkleri yansıtarak sunuyor, hediye verdiğimiz kişiyi unutuyoruz. Hediye kişiyi beklentisiz olarak mutlu etmek, anlamına gelmiyor muydu? Biz ne ara hediyeyi kendi zevklerimizi yansıtmak için kullandığımız bir araç haline getirdik? Hediye; sevgi, değer, saygı ve minnetin hoş bir biçimde yansıtmasıdır. Burada, ‘’ben’’ düşüncesi ile değil, sen düşüncesinin harekete geçirilmesi önemlidir. En başta sorduğumuz sorunun cevabını da bu şekilde veririz. Elbette kendimizden kattığımız bir düşünce olmalıdır ancak bu sadece o asıl düşünceyi desteklemek adına yapılmalıdır. Sevdiğiniz insanlara verdiğinizde, ‘’Gerçekten çok düşünceli ve incesin, bunu önemsemen çok hoş’’ dedirtiyorsanız, gerçekten anlam kattığınız bir hediye sunmuşsunuz demektir. Ve elbette, hediye adresiniz, bodo.com demektir. Çünkü, bodo’dan sevdiklerinize sunacağınız tüm deneyim hediyeler, bir amaç ve hedef barındırmakta.

Erkeklere en anlamlı hediyeler

Bodo, çevrenizdeki tüm erkeklere, hislerinizi ve onda yaratmak istediğiniz mutluluğu kolayca yansıtabilen, deneyim hediyeleri oluşturdu. Herkes için en anlamlı olgu olan zaman, sunulmakta. Babanız, erkek kardeşiniz, sevgiliniz, eşiniz, oğlunuz, erkek arkadaşınız, patronunuz kim için arıyorsanız, sizler için kategorilendirilip, hazırlanan önerilere göz atabilirsiniz. Onun en çok ilgilendiği alanla veya en çok ihtiyaç duyduğu konularla ilgili gözlemler yaparak, mükemmel sonuç elde edebilirsiniz. Size, bir keresinde yelkenli kullanmayı çok merak ettiğini söylemiş olan eşinize: ‘’Temel Yelken Eğitimi’’. Silahlar ve atışa meraklı kardeşinize: ‘’Poligon’da Silahla Atış’’. Su sporlarına meraklı arkadaşınıza, yepyeni bir merak alanı: ‘’Wing Foil Deneme Dersi’’. Doğanın engebeli arazilerinde gezintiye çıkmaktan hoşlanan babanıza: ‘’Kaya Tırmanış Eğitimi’’ veya ‘’Kendi Aracınız ile Off Road Sürüş Eğitimi’’. Mücadeleden korkmayan, adrenalin tutkunlarına, kendi eğlenceli mücadelelerini verecekleri: ‘’Rafting’’. Bodo ile tüm bu deneyimleri, uzun süreli kullanım fırsatlarıyla keşfedebilirsiniz.

Kadınlara en anlamlı hediye

Hediyede manaya en çok önem verenler kadınlar olarak bilinir. Detaycı düşünme konusunda, oldukça başarılı olduklarından, pek çok konuda beklentileri olabiliyor. Onların bu anlamsal beklentilerini karşılayacak fikirler, bodo’da. Gün batımlarına ilgili olduğundan bahseden eşinize: ‘’Yatta Gün Batımı’’. Sanata merak duyan kız arkadaşınıza: ‘’Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’. Balıkları çok sevdiğini bildiğiniz, sevgilinize: ‘’Yunuslarla Yüzme’’. Romantik takılmayı seven çiftlere özel hazırlanan, filmi siz kendiniz seçiyor ve getiriyorsunuz. ‘’Aile için Deniz Kıyısında Bisiklet Turu’’: Annenize, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, hep birlikte muhteşem bir biçimde vakit geçirmek için sunun. Çocuklar, iş, ev derken fazlasıyla bunalan kız kardeşinize sunabileceğiniz en anlamlı hediye: ‘’Avrupa Yakasında Anti Stres Masajı’’. Bodo ile bilinmeyen maceralara yelken açın https://bodo.com/tr/. Hayat beklemeye gelmez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.