Askaynak’tan iş ve işçi sağlığını koruyan benzersiz bir ürün

Kapalı veya etkin havalandırmanın olmadığı ya da kaynak dumanına maruz kalmanın kontrol edilemeyeceği alanlarda yapılan kaynak işlemleri operatörlerin sağlığını riske ediyor. Bu soruna en güvenli ve etkili çözümü sunmak amacıyla yola çıkan Türkiye’nin lider kaynak uzmanı Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, en zorlu ortamlarda dahi güvenle çalışmaya olanak veren benzersiz bir kaynak güvenliği ürünü geliştirdi: VIKING™ PAPR 3350 Kaynak Maskesi. Motorlu hava temizleyicisiyle kesintisiz olarak sekiz saate kadar filtrelenmiş, solunabilir hava sağlayan VIKING™ PAPR 3350, iş ve işçi sağlığını korumada benzersiz bir avantaj sunarken, hafifliği ve kolay kullanımı ile de dikkat çekiyor.

40 yılı aşkın tecrübesiyle kaynak sektöründe öncü çalışmalara imza atan Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, en zorlu ortamlarda dahi güvenle çalışmaya olanak veren ve EN 12941 gereğince TH2 solunum sistemi koruma sınıfına sahip benzersiz bir kaynak güvenliği ürünü geliştirdi: VIKING™ PAPR 3350 Kaynak Maskesi. sistemi. Kapalı veya etkin havalandırmanın olmadığı, kaynak dumanına maruz kalmanın kontrol edilemeyeceği ya da vücuda girecek gazın risk yaratacağı alanlarda iş ve işçi sağlığını koruyan bu benzersiz ürün, operatöre tüm gün boyunca temiz, solunabilir hava sağlıyor.

Tanker, boru, treyler ve tersane üretimlerinin gerçekleştiği atölyelerde ortam havasını temizleyen ve kesintisiz olarak sekiz saate kadar filtrelenmiş, solunabilir hava sağlayan eksiksiz bir sisteme sahip VIKING™ PAPR 3350, rakiplerinin çok üstünde bir performans sergiliyor. Sadece 3 saatte şarj olabilen bataryası, 8 saat boyunca kesintisiz kullanılabilmesi ve sahip olduğu 1/1/1/1 optik netliğin yanı sıra hafifliği ve kolay kullanımı ile de avantaj sağlayan ürün, hava akışını sabit tutmak için fan hızlarını otomatik olarak ayarlıyor. 180 ve 210 litre/dak olmak üzere iki hızda pozitif basınç sağlayabilen ürünün fan ağırlığı ise sadece 998 gr. 2,8 kg olan toplam ağırlığın önemli bir kısmı kemer paketinde, hortumda ve baş ile omuzlardan uzak bölümlerde olan VIKING™ PAPR 3350, ağırlığı dengeleyerek konforlu çalışmaya imkan veriyor ve kemer ünitesindeki düşük profilli üfleyici hareketleri kısıtlamıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.