Marka değeri ve itibarıyla kozmetik sektörünün lideri yine AVON

Marketing Türkiye’nin Akademetre işbirliğiyle gerçekleştirdiği “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. AVON, yıl boyunca yürüttüğü iletişim, pazarlama ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla kozmetik sektöründe itibarını en fazla artıran marka olarak bu sene de büyük ödüle layık görüldü.

130 yılı aşkın süredir dünya çapında kadınların kadınlar için çalıştığı şirket olan AVON, 2017 yılı boyunca yürüttüğü iletişim, pazarlama ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla marka değeri ve itibarını en fazla artıran markaların belirlendiği “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde kozmetik sektörünün lideri oldu. 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze yapılan “Marka Değeri ve Algı Araştırması” sonucunda AVON, bu yıl da sektörünün birincisi seçilerek bu ödülü ikinci kez evine götürdü.

AVON’un dünyada 6 milyonun üzerinde, Türkiye’de ise yüz binlerce temsilciyi içeren bir iş modeli bulunuyor. Şirket, hedef kitlesine doğru ürünlerle, doğru mesajlarla ulaşmak için güven üzerine kurduğu bir sistemle çalışıyor. Her gün yeni insanlara ulaşmayı, daha fazla kadının yaşamını güzelleştirmeyi ve daha kaliteli hale getirmeyi amaçlayan AVON, her yıl bu doğrultuda iletişim, pazarlama ve sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.