75. Altın Küre Ödülleri canlı yayınla FOXLIFE’ta

Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından verilen, sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Altın Küre Ödülleri 7 Ocak gecesi sahiplerini bulacak. Bu yıl 75.’si düzenlenen tören 7 Ocak’ı 8 Ocak’a bağlayan gece en sevilen yabancı dizi ve eğlence programlarının adresi FOXLIFE’ta Beverly Hilton Otel’den canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın 03.00’te kırmızı halı gösterimi ile başlayacak ve 04.00’te ödül töreni ile devam edecek. Gecenin sunuculuğunu ise ünlü Amerikalı komedyen Seth Meyers üstlenecek.

FOX NETWORKS GROUP YAPIMLARI 11 DALDA ADAY

FOX Networks Group’un 2017 yılına damga vuran yapımlardan “Feud: Bette and Joan” dört dalda adaylıkla en çok adaylığı olan ikinci yapım olurken This is Us, Better Things, Ray Donovan, Twin Peaks ve Genius da adaylar arasında yerlerini aldı.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.