“Kabusa Dönen Yolculuklar” yeni bölümleriyle National Geographic’te

İzleyicileri beklenmedik şekilde sonuçlanan bir yolculuğa çıkaran televizyon tarihinin en çarpıcı belgesellerinden “Kabusa Dönen Yolculuklar”, yeni bölümleriyle 5 Ocak’tan itibaren her cuma saat 22.00’de National Geographic’te!

“Kabusa Dönen Yolculuklar” dünyanın dört bir yanından yolcuların hayaller kurarak çıktıkları yolculukların nasıl birer kabusa dönüştüğünü ilk ağızdan röportajlar ve canlandırmalarla izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Yurtdışında, genellikle de uyuşturucu ticaretinden tutuklananlar, kaçırılanlar, savaş mahkumlarının dehşet dolu deneyimlerini anlattıkları belgeselde, şüphelilere karşı delil toplayan gizli ajanlar veya uyuşturucu kaçakçılığı yapan insanlar da ekranlara geliyor.

Televizyon tarihinin en iddialı belgesellerinden “Kabusa Dönen Yolculuklar”, yeni bölümleriyle 5 Ocak’tan itibaren her cuma saat 22.00’de National Geographic ekranlarında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.