Molped’in “Dünya Tek Biz İkimiz” kanalına YouTube’dan ödül

Molped’in YouTube kanalı ‘Dünya Tek Biz İkimiz’, kısa sürede elde ettiği başarı ile ‘Silver Creator Award’ ödülünü kazandı.

Molped ile hayata geçirilen Türkiye’nin ilk en yakın arkadaşlık platformu “Dünya Tek Biz İkimiz”, çok kısa bir sürede elde ettiği başarı ile YouTube ‘Silver Creator Award’ ödülüne hak kazandı. 115 bin abone, 20 milyondan fazla izlenen videolar ve 150 binden fazla yapılan paylaşımlarla ödüle sahip olan marka, çok büyük bir kitleye dokundu.

En yakın arkadaşlar arasındaki bağa inanan ve bu kanalla bunun bir parçası olmak isteyen Molped’in başarısı, tıpkı en yakın arkadaşlar arasında olması gerektiği gibi sıcak, samimi ve eğlenceli bir atmosferde arkadaşlığı masaya yatırması oldu. Türkiye’nin ilk en yakın arkadaşlık platformunda gençlerin yakından takip ettiği influencer’lar birbirinden doğal paylaşımlarda bulundu. Sürdürülebilir ve interaktif olan kampanya platformu ile 15-25 yaş hedef kitlesine 7/24 yakın olan marka, onları daha yakından tanıma fırsatını yakaladı ve beklentilerine kulak verdi. Takipçilerine içerik oluşturmak için alan yaratan Molped, bu yönüyle de bir ilke imza atmış oldu.

YouTube’da çok büyük bir kitleye dokunan marka yeni yılda da “Dünya Tek Biz İkimiz” kanalında dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.