Estetisyen Sema Gül Sulak: Erkekler kısa sürede uygulanabilen işlemleri tercih ediyor

Bakımlı ve farklı görünmek için artık erkekler de estetik ve güzellik salonlarının kapısını aşındırıyor.

Kaş alma, göz kapağı estetiği, burun operasyonları, liposuction, boyun germe – gıdığın alınması, yüzdeki çizgilere yağ ve doku kokteyli enjeksiyonu, yüz germe ve alın germe ile dudak inceltme – kalınlaştırma operasyonları, erkeklerin tercih ettikleri estetik ameliyatlar arasında yer alıyor.

Estetisyen Sema Gül Sulak “Yapılan estetik operasyonun devamlılığı ve var olan yaşla ilgili güzelliğin devamlılığı için tercih edilecek ameliyatsız uygulamaların mutlaka doktor ve fizyoterapist kontrolünde, konusunda uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor” diyor.

“Dış görünüş ile ilgili kaygılar kadın erkek dinlemiyor” diyen Sema Gül Sulak “Erkekler kısa sürede uygulanabilen, izsiz ve dışardan bakınca anlaşılamayan doğal görünümlü işlemleri tercih ediyorlar. Ağırlıklı olarak, yüzle ilgili müdahaleler, botox- dolgu uygulamaları, göz kapağı operasyonları  geliyor diyebilirim. Kadına yapılan liposuction ile erkeğe yapılan liposuction yöntem olarak aynı ama tamamen farklı konseptler ile uygulanıyor. Erkeklerde 50’li yaşlarda yüzle ilgili işlemler ve göz kapağı operasyonlarında ciddi bir artış var” şeklinde konuşuyor. (Kaynak: magazinci.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.