Sıfır spermli hasta akupunktur ile baba olabilecek

Akupunkturist ve fitoterapist Dr. Buğra Buyrukçu, sıfır spermli bir hastaya uyguladığı akupunktur ile hastada sperm oluşumu sağladı.

Spermi olmayan Osman Bağdat’ta (33) dokuz ay gördüğü akupunktur ve fitoterapi tedavisi sonrası 6 sperm hücresi bulundu. Bulunan sperm hücreleriyle eşine transfer işlemi yapılan Bağdat, baba olmaya hazırlanıyor. Buyrukçu şunları söyledi: “Vücutta sperm üretimine engel olabilecek yabancı maddeler, ağır metaller, toksinler var. Şelasyon tedavisiyle bunları temizliyoruz. Sonra akupunktur tedavisine geçerek vücudun spermi üreten hücresinin uyarılmasını sağlıyoruz. Ardından bitkisel tedaviyle üretimi artırıyoruz. Sonuç olarak hastalarda sperm sayısının ve canlılığının arttığını görüyoruz.”

Fransa’da yaşayan Osman Bağdat’a (33) daha önce TESE yapıldığını ve bu testte hiç sperm bulunamadığını aktaran Buyrukçu, “Osman Bey’in TESE raporunda da ‘Senin çocuğun olmaz artık’ denilmişti. Biz böyle bir tedaviyi anlattık. Düzenli olarak Fransa’dan gelip tedavisini oldu. Tedavisi sona erdiğinde TESE işlemini yeniden yaptık ve 6 sperm hücresi bulduk. Bu hücrelerle transfer işlemi yaptık ve döllenme oldu” dedi.

‘Mutluluktan uçtuk’

Azospermi için gördüğü akupuntur tedavisi sonrası baba olmaya hazırlanan Osman Bağdat ise şunları anlattı: “Evlendikten 3 yıl sonra çocuğumuz olmadı. Fransa’dan tedavi için Türkiye’ye geldik. Önce Konya’da bir tüp bebek merkezinde tedavi gördük. Ama sonuç olumsuz oldu. Sonra Buğra hocayı duyup Ankara’ya geldik. Tedaviye başladık ve sonunda 6 sperm bulunduğunu duyunca mutluluktan uçtuk.”

‘Sperm üreten hücreler uyarılıyor’

9 aylık tedavide fitoterapik ilaçlar kullanıp akupunktur uyguladıklarını belirten Dr. Buğra Buyrukçu, “Spermi düşük hastalarda Primo-Vasküler sistem var. Bu sistemdeki enerji akışlarının bazı odak noktaları, akupunktur noktalarına denk geliyor. Akupunktur ile testiste sperm üreten hücreleri uyarıp geliştiriyoruz. Bitkilerle de yine sperm üretimini tetikleyecek, spermin canlılığını artıracak işlemleri yapıyoruz” diye konuştu. (Kaynak: Milliyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.