Kadıköylü çocuklar ‘caz’ yapacak

Kadıköy Belediyesi’nin çocukların sanat eğitimine destek vermek için hizmete açtığı Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri yeni yılı müzikle karşılıyor. Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri bir 2017 yılı sonunda ilke imza atıyor. Çocuklar caz müziğine damgasını vurmuş, efsane eserlerden olan “Take five”, “Autumn leaves” ve “Fly me to the moon” gibi seçkin örnekleri kendi performanslarıyla sahneye taşıyor.

29 Aralık Cuma 20:30’da Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Çocukça Caz” adlı gecenin sürpriz konuğu Caz Müziği’nin duayen isimlerinden Melis Sökmen. Sökmen çocuklara sahnede yapacağı vokalle eşlik edecek.

Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nin kendine özgü akustik ortamında 2018 yılı arifesinde müzikseverlere keyifli bir akşam sunmayı vaat eden “Çocukça Caz” gecesine katılım için gişelerden ücretsiz davetiyeleri temin etmek yeterli.

Tarih:29 Aralık 2017

Saat: 19:30

Yer: Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Üst Salon

ÇOCUK SANAT MERKEZİ

Her yıl yüzlerce öğrencinin ücretsiz yararlandığı Çocuk Sanat Merkezi 2007 yılında kuruldu. Kadıköylü çocukların sanat eğitimine destek vermek için açılan Çocuk Sanat Merkezi'nden bugüne kadar 20 binden fazla çocuk ücretsiz olarak yararlandı.

Merkezde, müzik ve dans bölümünde eğitim alan öğrenciler 2 yıl eğitim alarak mezun olurken, drama, resim, ritmik oyun ve erken yaş müzik eğitimi bölümleri ise 1 yıl sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.