24. Uluslararası Pro-lisans Antrenör Gelişim Semineri başlıyor

Her geçen gün talebin arttığı antrenörlük mesleğiyle ilgili en önemli etkinlik olarak kabul edilen Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri 8-10 Ocak’ta Antalya Belek’te başlıyor.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 24. Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri’ni 8 - 10 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya Granada Luxury Belek Hotel’de hayata geçiriyor. Ülkemizdeki 600 UEFA pro-lisans antrenörünün zorunlu katılacağı seminerde, diğer lisanslara sahip yaklaşık bin 500 antrenör de bulunacak. Seminer süresince futbola yatırım yapan tüm sektörlerden kurum ve kuruluşlar da Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) çatısı altında toplanacak.

Açılışı önemli isimler gerçekleştirecek

Pro-Lisans Gelişim Semineri ve FIFEX’in açılışını TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği (AEFCA ) Başkanı Walter Gagg, TFF Onursal Başkanı - UEFA ve FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı M. Menderes T. Türel ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan gerçekleştirecek.

Futbol Endüstrisi Ödülleri 8 Ocak’ta açıklanacak

Türk futbolunun gelişmesi için büyük bir emek ve özveriyle çalışan kurum ve markaların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödülleri’nin kazananları da 8 Ocak 2018 akşamı belli olacak.

Antrenörlük en gözde mesleklerden biri

Türkiye’de 26 bini aşkın antrenörün olduğunu ve talebin her geçen gün arttığını ifade eden TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, bu yıl 24’üncüsünü düzenledikleri Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri ile Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı ilgili şunları söyledi:

“Seminer boyunca ülkemizden ve yurt dışından alanında uzman eğitimciler, ülkemizin çok değerli teknik adamları, kulüp yöneticileri, deneyimli futbolcularımız, medya kuruluşlarının temsilcileri ve ülkemizde top koşturan yabancı futbolcular deneyimlerini, bilgi birikimlerini, görüş ve önerilerini paylaşacaklar. Futbolla ilgili endüstrilerin temsilcileri de sektörün önemli oyuncularıyla buluşma şansı yakalayacak.”

Antrenör Gelişim Semineri hakkında bilgilere erişmek için www.prolisansseminer.com adresi ziyaret edilebilir. FIFEX hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz ise www.fifex.org sitesine girmeniz yeterli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.