Beşiktaş'ta Kagawa 11'e Dönüyor!

Shinji Kagawa sonunda ilk 11'e dönüyor. Ülkemizde her hareketi olay yaratan ve güler yüzü ile kendisine hayran bırakan Kagawa'nın, Beşiktaş'ta oynamasının kendisine iyi geldiği iddia edildi.

üzerinden takip edebileceğiniz Beşiktaş'lı Shinji Kagawa, uzun bir aradan sonra Japonya Milli Takımı'na davet edildi. Kagawa milli takıma gitmek amacıyla gittiği Narita Havaalanı'nda yüzlerce taraftar tarafından karşılandı.

Antrenmanlarda taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Kagawa, idmanlarda oldukça coşkuluydu. Japonya'nın en önemli yıldız oyuncularından olan Kagawa'yı gören taraftarlar izdiham yarattı. Beşiktaş Spor Kulübünde forma giyen yıldız oyuncu, taraftarların ilgisine kayıtsız kalmayarak, bol bol imza dağıttı.

Shingi Kagawa'yı analiz eden Japonya basını, futbolcunun oldukça neşeli olduğuna dikkat çekti. Antrenmanlarda oldukça canlı bir görüntü sergileyen Kagawa, idman sırasında attığı goller ile taraftarlarda büyük bir coşku yarattı.

30 yaşındaki on numara, ara transfer döneminde Borussia Dortmund takımında kiralanmıştı. Kariyeri boyunca önemli takımlarda forma giyen yıldız oyuncu, Beşiktaş forması altında 6 maça çıktı. Bu maçlarda 3 gol ve 1 asist üreten futbolcu, profesyonel kariyerine 2006 yılında Cerezo Osaka takımında başladı.

En Yüksek Bahis Oranları üzerinden takip edebileceğiniz yıldız oyuncu, 2010 yılında 350 bin Euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. 2012 yılında 16 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer olan futbolcu, şuan Beşiktaş forması giyiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.