Fatih Terim GS Workinton’daydı

Galatasaray Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu’ndaki GS Workinton’u ziyaret etti. Dört yıl aradan sonra dördüncü kez Galatasaray Futbol Takımı’nın başına geçen Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübü’nün projelerini yakından tanımaya başladı.

Türk Telekom Stadyumu içinde 700 metrekarelik alana kurulan GS Workinton’u Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile birlikte ziyaret eden Fatih Terim, ortak çalışma alanlarını gezdi.

Fatih Terim, Galatasaray’a gönül veren tüm çalışanların kullanımına açık olan GS Workinton’da, çalışanlarla sohbet etti. Galatasaray Spor Kulübü’nün Türk Telekom Stadyumu’nu “Yaşayan Stat’a dönüştürmek için ilk adımı olan GS Workinton’da açık çalışma alanları ve hazır ofisleri gezen Fatih Terim’i bir de sürpriz bekliyordu.

GS Workinton’da Galatasaray efsanelerinin isimlerinin verildiği ofisleri gezen Fatih Terim, kendi isminin verildiği hazır ofisi görünce heyecanlandı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Fatih Terim gösterilen vefa karşısında teşekkür ettiğini ifade etti.

GS Workinton adına yapılan açıklamada, Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Gerçek efsaneler, isimleri ilelebet anılanlardır. Galatasaray futbol kulübünün şanlı tarihinde yer edinmiş en önemli başarılara imza atan Fatih Terim de o efsanelerin arasında yer alıyor.”

Fatih Terim, kendi adını taşıyan odada "Yine söylüyorum kazanacaksınız. Kazanmak İçin uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız. Hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız" yazılı duvarı imzaladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim daha sonra GS Workinton’da ortak çalışma alanlarını kullananlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İYİ ÇALIŞANLAR ÜLKESİ WORKINTON…

Co-working – Ortak çalışma alanları sektörünün en hızlı büyüyen markası Workinton, 5 yıl önce kuruldu. Sektörün ilk markası olan Workinton bugün 14 farklı iş merkezinde toplam 12.000 metrekarelik alanda hizmet veriyor. Workinton’da çalışanlar bir kahveye ödeyecekleri fiyatla, en merkezi lokasyonlarda, hızlı bağlantı, yüksek konsantrasyon ve etkin networking ortamında buluşurlar. Yeni nesil çalışma alanları kavramını Türkiye ile tanıştıran Workinton’da zengin ikramlar ve özenle hazırlanmış kahve kokuları arasında motive bir çalışma imkanı sağlanır.

Levent 199, Maçka/Nişantaşı, Esentepe Astoria, GS Workinton, Vodafone Arena, Maslak, Galata, Kavacık, Ümraniye Buyaka, Kozyatağı, şubeleri İstanbul’da olmak üzere, Ankara’da Via Flat ve Next Level, İzmir’de ise Bayraklı’da hizmet veren Workinton, en yeni ortak çalışma konseptlerini “İyi Çalışanlar Ülkesi” çatısı altında birleştirdi. Workinton'un ABD'nin San Diego şehrinde de bir işbirliği bulunuyor.

Konsantrasyonu artıran iç mimarisinden, vücut sağlığını düşünen ergonomik mobilyalarına, zihni dinç tutan atıştırmalıklarından, motivasyon ve çalışma gücünü artıran müzik yayınına ve kurumsal firmaların start-up’larla iletişiminden çalışanlar arası sosyalleşme fırsatlarına kadar Workinton’da her detay daha iyi çalışmak için tasarlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.