Reflex Haber

Ankara Lazer Epilasyon İşlemleri

Estetik

Vücudun çeşitli bölgelerinde ortaya çıkan tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon işlemleri tercih edilebilir.

Vücudun çeşitli bölgelerinde ortaya çıkan tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon işlemleri tercih edilebilir. Diğer ağda ve diğer yöntemlerden daha etkili ve sağlıklı çözümler sunan bu uygulamalar sayesinde tüylerden arınmak mümkündür. Lazer epilasyon işleminde lazer ışınları direkt olarak kıl köküne gitmekte ve kıl oluşumunu kademeli olacak şekilde sona erdirmektedir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer işlemi, 3 aşamalı olacak şekilde yapılmaktadır. Lazer epilasyon Ankara merkezinde gerçekleştirilen epilasyon işlemleri şöyledir;

Epilasyon yapılacak alanın gözeneklerinin açılması için jel sürülmektedir. Epilasyon bölgesine lazerle tarama yapılmakta ve noktalar belirlenmektedir. Kişinin tel ve kıl rengine göre yöntem tercih edilmekte ve kılların yoğunluğuna göre süreç 15 dakika ve bir saat arasında değişmektedir. Ankara lazer epilasyon ilindeki merkezde gerçekleşecek olan seans süreleri de vücuttaki kıl yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanmaz?

Lazer epilasyon bazı kişilere kolay bir şekilde uygulanabilirken bazı kişilere uygulanmayabilir. Lazer epilasyon Ankara bölgesindeki merkezlerde şu kişilere uygulanmamaktadır;

Kanser hastaları Aşırı bronz cilde sahip olanlar Cilt lekelerine yatkınlığı olanlar Cilt hastalığı olan kişilerde Ankara lazer epilasyon işlemleri gerçekleşmemektedir. Lazer Epilasyon Nerelere Yapılır?

Tüylerin bulunduğu her bölgeye lazer işlemi uygulanmaktadır. Lazer epilasyon Ankara güzellik merkezi ve kliniklerde şu vücut bölgelerine yapılmaktadır;

Bayanlarda; bacak, kol, koltuk altı, genital bölge, bikini bölgesi, göbek, bel, kalça, göğüs

Erkeklerde; sırt, omuz, kol, göğüs, bacak, koltuk altı, sakal, boyun, ense, kas, el üstü

Lazer Epilasyon Ne Kadar Sürer?

Lazer işleminin süresi uygulanacak bölge ve tüy yapısına göre farklılık göstermektedir. Lazer epilasyon Ankara merkezinde yaklaşık olarak 15 dakika 1 saat arası sürmektedir.

Lazer Epilasyon Güvenli midir?

Lazer epilasyon işleminin zararları ile ilgili herhangi bir klinik belge yoktur. Deneyimli uzmanlar ve güvenilir cihazlarla yapılan işlemler son derece güvenlidir. Lazer epilasyon Ankara işlemleri de bu koşullara sahip olduğu için epilasyon süreçleri güvenilir bir şekilde geçmektedir.

Lazer Epilasyon Sonrası Kıllar Ne Zaman Dökülür?

Kılların dökülme süresi kıl ve cilt yapısına göre değişmektedir. Ankara lazer epilasyon işlemlerinden sonra kıl dökülme süreci genellikle 2 hafta içerisinde gerçekleşmektedir.

Lazer Epilasyon Sonrası Banyo Ne Zaman Yapılabilir?

Banyo ve duş almak cilt bariyerini hassaslaştıran bir durumdur ve bundan dolayı Ankara lazer epilasyon işlemleri sonrasındaki ilk 24 saat duş almamak gereklidir.

Diş Sıkma Nedir?

Kişinin dişlerini gıcırdatması ve birbirine bastırması durumlarıdır. Bu rahatsızlık genellikle uyku esnasında meydana gelmektedir. Olumsuz durumlara sebebiyet verdiğinden dolayı diş sıkma tedavisi ile sorun giderilmektedir.

Diş Sıkma (Bruksizm) Belirtileri Nelerdir? Yüz, boyun ve çenede ağrılar Diş hassasiyeti Dişlerde gevşeme ve kırılma Kulak ağrısı Uyku bozukluğu Diş Sıkma Botoksu (Bruksizm) Nasıl Yapılır?

Bilinçsizce diş gıcırdatma ve sıkma gibi durumların görülmesine neden olan Bruksizm bir diş sıkma tedavisi olarak değerlendirilebilir. İşlemde çiğneme kasına belirli noktalardan enjeksiyon yapılmakta ve kastaki stres ortadan kaldırılmaktadır.

Bruksizm (diş gıcırdatma) Sebepleri Nelerdir? Yaş Stres Kişilik tipi İlaçlar Genetik faktörler diş gıcırdatmaya sebep olabilir ve bu sorunun önlenmesi için diş sıkma tedavisi yapılmalıdır. Diş Sıkma Tanısı Nasıl Konur? Bruksizm Tanısına Nasıl Gidilir?

Diş sıkma ve gıcırdatma genellikle uyku esnasında gerçekleşmekte ve kişi durumu fark edemeyebilir. Diş sıkma tanısı genellikle muayene sonucunda konulmaktadır. Bu rahatsızlık çoğu zaman tedaviye gerek kalmadan geçmekte ancak diş sıkma tedavisi ile sorun erken bir şekilde giderilebilir.

Diş Sıkma Tedavisinde Botoks Uygulaması Dışındaki Yöntemler Nelerdir?

Gece plakları, ilaç tedavisi ve kas gevşetici yöntemler botoksun yanı sıra diş sıkma tedavisi için kullanılmaktadır.

Befunky nedir başlıklı yazı ilginizi çekebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.