Kendine Has Demonation Festivali, sekizinci yılını kutluyor

Bağımsız müzisyenleri bir araya getiren Kendine Has Demonation Festivali, sekizinci yılını kutluyor.

Bant Mag ve Kendine Has iş birliğiyle 5-6-7 Ocak 2018 düzenlenecek olan festival, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine üç gün boyunca Anadolu ve Avrupa yakasındaki dört farklı mekanda ambient’tan synth pop’a, hip hop’tan stoner rock’a uzanan geniş bir yelpazede, bağımsız müzisyen ve grupları ağırlayacak.

Bağımsız müzisyenlerin bir araya geldiği ve bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek olan Kendine Has Demonation Festivali’nin açılışı 5 Ocak Cuma akşamı Kadıköy’ün ünlü mekanlarından Arkaoda’da görkemli performanslarla gerçekleşecek. Geçtiğimiz aylarda Hush Hush Records etiketiyle A Quiet Mind Awaits isimli albümünü yayınlayan İstanbullu prodüktör Badmixday ve karanlık ve deneysel çalışmalarıyla tanınan Pullahs’ın yanı sıra, Robo Geisha ve Eylül Deniz Keleş’in taptaze projesi Kill Some Men, 5 Ocak tarihinde festivalin açılışında yer alacak.

6 Ocak Cumartesi günü İstanbul’un Avrupa yakasına, Bomonti’de Babylon’a taşınacak olan Kendine Has Demonation Festivali, birbirinden güzel konserlerle devam edecek. Festivalin ikinci gününde Lara Di Lara ve Levni’nin 90’lar trip hop’una güzelleme olarak anılan projesi Alike Places’in yanı sıra, Ankara çıkışlı rock’n roll grubu Al’York, festivalin bu yılki onur konuğu olan “kim ki o”, yüksek enerjiye sahip canlı performansıyla Ankaralı Aga Bando ve yılın en etkileyici albümlerinden birine imza atan Doğukan Acar’ın sonik detaylarla dolu projesi Fluctuosa, Bomonti’de Babylon sahnesinde yerini alacak. Babylon’da ayrıca, Bant Mag. ilüstratörlerinin festival için hazırladığı posterlerden oluşan sergi de festivalin ikinci gününde takipçilerin ziyaretine açılacak.

Festivalin üçüncü ve son gününde ise rota tekrar Kadıköy’e dönerken, Bant Mag. Havuz / Bina’da gerçekleşecek konserlerde, son dönemde dikkat çeken Awesome Tapes From Turkey projesinden özel bir gösteriyle Grup Ses sahne alacak. Festivalin kapanış performansları ise KargART sahnesinde stoner ve psikedelik rock esintileriyle Congulus ve üretimlerinde endüstriyel bir yaklaşım benimseyen Affet Robot tarafından gerçekleştirilecek. KargART’taki performansların ardından Kendine Has Demonation Festivali No:8’i Karga’da gerçekleşecek kapanış partisiyle son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.