Mabel Matiz’den 2017’nin son konseri

2017’nin son konserine İzmir’de çıkan Mabel Matiz hayranlarıyla Ege Perla’da buluştu.

Bu sene ilk yılbaşını kutlayan Ege Perla, heyecanını misafirleriyle paylaşıyor. İzmir’e yenilikler katmaktan, farklıyı denemekten hiç vazgeçmeyen Ege Perla müzik dünyasının en sevilen isimlerini Yılbaşı Konserleri haftasında buluşturuyor. 4 gün üst üste konserlerin verileceği Ege Perla’da sahne alan ilk isim Mabel Matiz oldu.

Pop müzik dünyasında yerleşik algıları yıkan, farklı tarzı, olağanüstü söz ve melodileriyle dikkat çeken Mabel Matiz’in sahne performansı büyük beğeni aldı.

Sevilen şarkılarını peş peşe sıralayan ünlü şarkıcı Gel, Gök Nerede, Bir Hadise Var ile büyülerken, Sarışın, Ahu, Aşk Yok Olmaktır, Ya Bu İşler Ne ile de eğlencenin limitini arttırdı.

Hafta içi eğlencelerinde iddiasını gözler önüne seren Ege Perla’da konserler, 28 Aralık’ta Evrencan Gündüz ve 29 Aralık’ta Fatma Turgut ile devam edecek.

Not: Konserler ücretsizdir.

Anahtar Kelimeler:
Mabel MatizEge Perla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
buse gündoğan 6 yıl önce

mabel matizin hayranıyım.. bu kıyafeti çok yakışmış..