Shazam Almanya’nın en çok arananları Ofenbach, Volkswagen Arena’da

Son zamanların hızlı yükselen DJ ikilisi Ofenbach, Katchi parçasıyla Shazam Almanya’nın en çok aranan ismi oldu. Fransız ikili 17 Mart 2018 gecesi gerçeküstü deneyimlerin merkezi Volkswagen Arena’da Feder ile sahne alacak.

Ofenbach playlisti: https://open.spotify.com/album/5EYb4iBKp1U6HxXsDvltp2

Etkinliğin erken dönem avantajlı biletleri Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

OFENBACH HAKKINDA

Parisli iki çocukluk arkadaşı Dorian Lo ve César de Rummel’in 2014 yılında kurduğu Ofenbach, kısa sürede Fransa’dan Meksika’ya uzanan bir dinleyici kitlesi edinerek online platformlarda 130 milyon dinlenmeye ulaştı. Kariyerlerine çok sevdikleri deep house müzik türünü, yine çok sevdikleri bir başka müzik türü rock ile buluşturma amacıyla başlayan ikili, “Be Mine” ile Fransız müzik listelerinde 5 numaraya kadar yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.