Genital Bölge Estetiği Yaptırmak İçin Nedenler

Kendini güzel bulan kadın, her zaman mutludur. Bu mutluluk kendini iyi hissetmesini sağlar. Bu şekilde kendine güven duygusu gelişmeye başlar. Bu duygu gelişimini yaşamayan kişiler ise mutsuz olurlar. 

Mutsuzluğundan kurtulmak isteyen insanlar, güzel görünerek bu duyguyu yok etmek isterler. Bu yüzden de birtakım estetik operasyonlara başvururlar. Genital bölge estetiği de bu operasyonlardan biridir. 

Özellikle de karşı cinse karşı kendini göstermek isteyen kadınların tercih ettiği bir hizmettir. Ayrıca genital bölgesindeki estetik görüntüyü kaybeden insanlar da bu hizmetten yararlanmak isterler. Genital bölge ameliyatı bazen de partneri mutlu edebilmek için tercih edilir.

Vanity Estetik hizmetlerinden olan vajina estetiği, uygulanan operasyonlar arasında yer alır. Vajina görüntüsünden memnun olmayan kadınların tercih ettikleri bir hizmettir. 

Bu bölgede meydana gelen sarkmalar, özel teknikler sayesinde küçültülür. Doğum yaptıktan sonra ya da çok fazla cinsel ilişki yaşadıktan sonra vajina genişlemesi ortaya çıkabilir. Yine bu estetik yöntemi sayesinde vajina daraltması yapılır. Genital bölge sorunları, birçok kadının başına gelebilecek sorunlardandır. 

Ancak son dönemlerde bu alana ilişkin yapılan uygulamalar, kadınların rahat bir nefes alabilmelerini sağlıyor. Vanity Estetik, de kadınlar kendi daha iyi ve güvenli hissetmelerini amaç edinen bir hastanedir. Size özel uzmanlar sayesinde genital bölgenizdeki sorunlardan kalıcı olarak kurtulmanızı sağlar. 

Vajina estetiği düşünüyosanız, Vanity Estetik’e vanityestetik.com, @vanityestetik sosyal medya hesaplarından ulaşabilir ve kolaylık randevunuzu oluşturabilirsiniz.

En Fazla Tercih Edilen Genital Bölge Ameliyatı Hangisidir?

Vanity Estetik, genital bölgede birçok estetik operasyonu gerçekleştirebilir. Vajina iç dudak ameliyatı, tercih edilen genital bölge ameliyatlarından biridir. Sarkan iç dudağı basit bir operasyon ile normal haline getirir. Böylece hastalar, güzel bir vajina görüntüsü kazanırlar.

Genital Estetik Kim Tarafından Yapılmalıdır?

Bu tür işlemlerin plastik cerrahi uzmanları tarafından yerine getirilmesi gerekir. Vanity Estetik’te alanında uzman plastik cerrahi doktorları ile oldukça başarılı sonuçlar elde edilir., Sağlık Bakanlığı tarafından tüm gerekli onayları almıştır. Eğer böyle bir estetiğe gereksinim duyuyorsanız, tercih edeceğiniz hastanenin donanımlı doktorların deneyimli olmasına dikkat etmelisiniz.

Genital Bölge Estetiğinden Sonra Ağrı Yaşanır Mı?

Bu estetikten sonra ağır hissedilebilir. Operasyondan sonra bölgeye tampon yerleştirilir, daha sonra bu tamponu yerinden alır. Bölgeye kendiliğinden eriyen dikişler atılır. Kendinize dikkat ettiğiniz takdirde iyileşme hızınız yükselir. Vajinanızın mikrop kapmaması için hijyeni unutmamanız gerekir. Aksi halde bölgede ağrı, sancı gibi hisleri yaşamaya başlarsınız.

Genital Bölge Estetiğinden Sonra Cinsel İlişkiye Girilir Mi?

Vajina estetiğinden sonra cinsel ilişkiye girmeniz belli bir süre önerilmez. Sağlıklı bir ilerleme için cinselliğe ara vermelisiniz. Doktorunuz, bu konuda gerekli uyarıları sizlere yapar.  Bu sürenin ne kadar olması gerektiği doktorunuz tarafından belirtilir. Çünkü yapılan işlem bazı kadınlarda farklılık gösterebilir. Bu nedenle herkes aynı sürede iyileşme göstermeyebilir.

Genital Bölge Estetiğiyle Normal Doğum Yırtıkları Düzeltilebilir Mi?

Normal doğum sonrasında meydana gelen yırtıkları da düzeltebilirler. Ayrıca bu bölgedeki dikiş izleri de yok edilebilir. Vajinasının görüntüsünden memnun olmayan kişiler, kendilerini Vanity Estetik'in yetenekli alanında uzman uluslararası sertifikalı doktorlarının ellerine bırakabilirler.

Genital Bölge Estetiği Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Vajinada oluşabilecek enfeksiyon riski azalır. Dar kıyafetleri giyerken herhangi bir zorlanma yaşanmaz. Cinsel ilişkide ağrı veya acı yaşanmaz. Bireyin kendine güven duygusu artar. Vajina estetiğinin sağlamış olduğu bu faydalar, en başta güzel bir cinsel hayat yaşamanıza etki eder. Hasta memnuniyetine birinci derece öncelik veren Vanity Estetik,bu konuda şikayetleri olan kadınları mutlu etmeyi iyi bilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.