Ozel Hair Transplant ile DHI Saç Ekim Tekniği

DHI saç ekim tekniğinin kaliteli ve yenilikçi bir teknik olduğunu, aynı zamanda saç derisinin çok daha kısa bir sürede iyileşmesine katkıda bulunduğunu belirten Ozel Hair Transplant Kurucusu Emre Beltagy, DHI saç ekim tekniği ile ilgili açıklamalarda bulundu: “DHI tekniği, doğrudan saç ekimini mümkün kılan bir teknik. Saç derisinde kanal açmadan, medikal kalem aracılığıyla saç kökü alınıp saçsız alana naklediliyor. Yöntem, nakil işlemini kısa sürede gerçekleştirdiğinden, yöntemin işlemlerin pratik bir şekilde tamamlanmasına olanak tanıdığını belirtmek mümkün.”

Deride Bulunan Saç ve Sağlıklı Köke Zarar Vermez

Deride bulunan saç ve sağlıklı köklere zarar vermeyen DHI yönteminin son zamanlarda sıklıkla kullanıldığını, aynı zamanda birçok avantaja sahip olduğunu belirten Emre Beltagy, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Saç kökü alırken saça zarar vermek, uygulamanın başarısını doğrudan etkiler. Fakat DHI tekniğinde böyle bir durumun oluşmadığını söylemek mümkün. Sağlıklı saç köklerinin alınması sırasında herhangi bir sorun ortaya çıkmıyor. Alınan kökler, yine medikal kalem aracılığıyla saçsız alana pratik bir şekilde nakledilebiliyor.”

Saçsız Bölgeleri Yoğunlaştırmayı Hedefliyor

“DHI yöntemi, birçok yöntemde olduğu gibi saçsız bölgeleri yoğunlaştırmayı hedefliyor. Kullanılan medikal kalem hem saç kökü alımı hem de nakli sırasında işlemlerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini olanaklı hale getirdiğinden, yapılan işlemler sonrasında saçsız alanda sağlıklı saç köklerinin oluştuğunu görüyoruz. Bu durum, bu bölgede canlı ve hacimli saç görüntüsünün oluşmasını sağlıyor.”

İşlem Sırasında Medikal Kalem Kullanılıyor

İşlem sırasında medikal kalem kullanıldığını, medikal kalemin birçok avantaja sahip olduğunu belirten Emre Beltagy, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Choi kalemi olarak da adlandırılan medikal kalem, son derece teknolojik bir ekipman. Ucu kavisli. Bu sayede donör bölgeden saç kökü alımı sırasında kanal açılmasına gerek duymadan işlemin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra yine aynı kalem ile alınan saç kökü anında saçsız alana nakledilebiliyor. Bu durum, zaman kaybını da önlüyor. Ayrıca işlem sonrasında iyileşme süreci kısa bir sürede tamamlanıyor. Böylelikle hasta normal yaşantısına kısa sürede dönme şansı elde ediyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.