Boyalı Saçlara Uygun Bakım Setleri Jeuvenile Kozmetik’te Satışa Çıkıyor

Boyalı saçlar için bakım setleri, yıpranmış saçların yüzeyindeki kimyasal maddelerin temizlenmesini sağlar. Saç tellerinin onarım sürecini hızlandırmakla beraber; incelme, dökülme, saç kırığı, kafa derisinde kaşıntı ya da aşırı yağlanma problemlerini önlemek amacıyla bu ürünler kullanılabilir. Jeuvenile tarafından, her ihtiyaca uygun şekilde satışa sunulmuş onlarca seçeneği değerlendirebilmeniz mümkündür. Sizin ihtiyaçlarınız açısından en iyi boyalı saç bakım seti, mutlaka ürünlerimiz dahilinde yer alır.

Boyalı saçlar ile normal saçlar birbirinden daha farklı bakım gereksinimlerine sahiptir. Boyar madde kimyasallarının yıpratmış olduğu saç tellerinin sağlığını muhafaza edebilmek ve bakımlarını gerçekleştirmek, kaliteli ürünler sayesinde çok kolaydır. Boyanmış saçların diğer saçlara göre farklı bakım ihtiyaçlarına sahip olmasındaki sebepler şöyledir:

  • Boyama işlemleri, saç derisinin yararlı bakteri florasına büyük ölçüde etki eder.
  • Her saç boyasının içinde bulunan temel kimyasallar, yağlanma dengesini bozabilecek kapasiteye sahiptir. Saçların sık sık boyanması durumunda kırımalar ya da aşırı yağlanma problemleri ortaya çıkabilir.
  • Yıpranmış saç bakımı konusunda yararlı olacağı düşünülerek çok sık yıkanmak, saçlarda görülebilecek kırıkların sayısını artırır. Boyalı saçların bakımını gerçekleştirmek için uygulanan daha farklı yöntemlerin de bazı olumsuz etkileri mevcuttur.

Boyalı Saç Bakım Ürünleri Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Boyalı saçların bakımı konusunda ilk olarak ölçülü davranmak gerekir. Saçların yıpranmış olması sebebiyle çok sık bakıma ihtiyaç duyduğu yanlış bir kanıdır. Bununla beraber yıpranmış saçlar için bakım ürünü kullanırken, gereğinden fazla miktarda kullanım yapmamak lazımdır.

Örneğin yıpranmış saçlara uygun bir bakım setinde yer alan şampuanı, saç maskesini, saç kremini ya da saç sabununu çok çabuk tüketmeniz sizlere bir fayda sağlamaz. Hatta kişisel bakım ürünlerini gereğinden fazla kullanmanın zararlı olması bile mümkündür. Boyalı saç bakım ürünleri kullanılırken dikkatli olmanızı gerektirebilecek bazı detaylar şöyledir:

  • Kişisel bakım günlerinizi sıklaştırmanıza gerek yoktur. 1 Haftalık süreçte ne sıklıkla duş alıyorsanız aynı düzeni devam ettirebilirsiniz. Kişisel bakımı ihmal etmemek ve bakım günlerinin arasını pek açmamak da faydalı olacaktır. Haftada yaklaşık 2 defa kullanım gerçekleştirmeniz tavsiye edilir.
  • Yıpranmış saçlarınız için, birilerinden tarifini almış olduğunuz çeşitli kürlere fazla güvenmemeniz tavsiye edilir. Bazı gıda maddeleri ya da kozmetik – bakım ürünleri kullanılarak hazırlanan bu kürler, bakım setinizin yaratacağı olumlu etkilere zarar verebilir.
  • Bakım setinizdeki ürünleri kullandıktan sonra jöle, vaks, saç şekillendirici sprey gibi ürünler kullanmamanız daha faydalıdır.
  • Saç bakımınızı gerçekleştirdikten sonraki süreçte uygulayacağınız fön ve maşa, saçlarınızın yıpranmışlık seviyesini artırabilir.
  • Boyalı saçlar için bakım seti kullanmaya başlamışsanız, aynı seti bir süre boyunca kullanmaya devam etmeniz önerilir. Sık sık şampuan ve saç kremi değiştirmek ise saç tellerinizin adaptasyonunu bozacaktır.

Boyalı Saç Bakımı Evde Nasıl Yapılır?

Saçlarınızın daha şık, dolgun ve parlak görünmesini istiyorsanız yapabileceğiniz başlıca şey, size en uygun ürünleri tercih etmektir. Evde boyalı saç bakımı gerçekleştirmek için el yapımı karışımlar kullanmanız, saç derisine bir şeyler sürmeniz ya da dökmeniz gerekmez. Saç bakımının temel ilkeleri her zaman için aynıdır. Evde ya da farklı bir mekanda nasıl bakım yapacağınızın cevabı; yıpranmış saçlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek setleri kullanma olarak özetlenebilir. 

Pek Çok Boyalı Saç Bakım Seti Jeuvenile Mağazasında

Jeuvenile’in birbirinden farkı ürünleri, en iyi boyalı saç bakım seti olarak nitelenmeye uygundur. Eğer ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kapasitede ürünler arıyorsanız, besleyici ve koruyucu ikili saç bakım setleri tam size göre!

Detaylı bilgi için https://www.jeuvenile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.