Romanya Nakliye Hizmetleri

Romanya lojistik hizmetleri firmamız tarafından güvenle tarafınıza sunulmaktadır. Uluslararası taşımacılık faaliyetlerini uzman kadrosu ile gerçekleştiren Saygınlar Nakliyat, beklentinizden daha fazlasını sizlere vermektedir. Romanya nakliye profesyonel nakliye hizmeti sunan firmamız ithalat ve ihracat ürünlerinizi başarı ile adrese teslim etmektedir. Gerek kişisel ürünlerinizi gerekse firma gönderilerinizi güvenle taşımaktadır. 

10 yıllık tecrübelerimiz doğrultusunda oldukça kaliteli hizmet sunan Saygınlar Lojistik firmamız CMR sigortası kapsamında yüklerinizi adrese göndermektedir. Bu doğrultuda eşyalarınızı da güvence altına almaktayız. Uzman şoförlerimiz eşliğinde yükleriniz çıkış noktasından varış güzergahına kadar hasar almadan ulaştırılmaktadır. Sektörde öncü olan firmamız Saygınlar Nakliyat, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. 

Romanya Frigo Nakliye

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına vermiş olduğumuz hizmet yelpazesini geniş tutmaktayız. Romanya frigo nakliye de sizlere sunduğumuz hizmetler arasında yer almaktadır. Frigo nakliye diğer taşımacılık faaliyetlerine nazaran daha profesyonellik gerektiren bir daldır. Çünkü daha donanımlı araçlar gerektirir. Bizler de taşımacılığını yaptığımız frigo ürünler için ısı sensörlü tırlar bulundurmaktayız. 

Şoförlerimiz ürünlerin derecesini ayarlayarak bozulmasını ve yol boyunca hasar almasını önlemektedir. Her ürünün korunması gereken sıcaklık derecesi farklıdır. Frigofik tırlarımız -18 ve -26 dereceye kadar koruma sağlamaktadır. Sizler de soğuk zincir ürünlerinizi Türkiye’den Romanya’ya firmamız aracılığı ile gönderebilirsiniz. Bu sayede ürünlerinizin raf ömrünü de çoğaltabilirsiniz. 

Romanya Parsiyel Nakliye

Romanya parsiyel nakliye hizmetleri firmamızca güvenle taşınmaktadır. Bu alanda etkili çözümler sunan firmamız tüm parsiyel taşımacılık faaliyetlerini C2 yetki belgesi ve İSO 9001 kalite sertifikası ile gerçekleştirmektedir. Avantajlı bir taşımacılık yöntemi olan parsiyel nakliye, deneyimli şoförlerimiz ile sağlanır. 11 yıllık tecrübemiz ile özel araçlarımızı da bünyemizde bulundurarak eşyalarınızı kırılmadan ve hiçbir hasar almadan adrese teslim etmekteyiz. 

Firmanız hangi sektörde olursa olsun parsiyel eşyalarınızı özel bölmeli araçlarımız ile adrese teslim edebilirsiniz. Parsiyel eşya taşımacılığı diğerlerine göre daha avantajlıdır. Çünkü hiçbir şekilde bekleme süresi yoktur ve fiyat bakımından da daha uygundur. Siz de Saygınlar Nakliyat olarak sizlere sunduğumuz parça eşya taşımacılığı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. 

Romanya Nakliyat Fiyatları 

Romanya nakliye fiyatları pek çok etkene göre değişmektedir. Taşımacılıkta kullanacağımız araç, taşınacak yük miktarı ve ağırlığı gibi etkenler ücretlerimizi belirlemektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız Saygınlar Nakliyat sizlere güvenilir ve başarılı hizmetler sunmaktadır. Siz de Türkiye Romanya arası taşımacılık hizmetleri için firmamızdan bilgi isteyebilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.