Samsung en yeni klima ve iklimlendirme çözümlerini ISK-SODEX 2018 İstanbul Fuarı’nda sergileyecek

Samsung Electronics hem kurumsal hem de evsel kullanıma yönelik en yeni klima ve iklimlendirme çözümlerini ISK-SODEX 2018 İstanbul Fuarı’nda sergilemeye hazırlanıyor. Samsung Electronics bu yıl ilk kez kendi standı ile en yeni ürünlerini sergileyecek.

Samsung Electronics’in standında ziyaretçileri bekleyecek olan ürünler arasında International Forum 2016’da Tasarım Ödülü alan ve homojen iklimlendirme çözümü ile sektöre büyük bir yenilik kazandıran 360 Kaset Klima ile birlikte rüzgârsız serinlik teknolojisine sahip Wind-Free tek yön ve Wind-Free 4 yön kaset tipi iç üniteler ile duvar tipi iç üniteler de yer alıyor. Bu sene ilk kez Fan-coil cihazları da ürün gamına ekleyen Samsung, 360 Kaset tipi Fan Coil gibi şık ve benzersiz modellerini de ISK-SODEX 2018’de sergileyecek.

Samsung Electronics, sektöre yenilik katan 360 Kaset ve Wind-Free ürün çözümlerinin yanında maksimum enerji ve alan verimliliği sunan DVM S 30 HP, DVM S Eco, DVM S Water ve DVM Chiller modellerini de ISK-SODEX 2018’de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Türkiye pazarını bölgenin en önemli pazarlarından biri olarak değerlendiren Samsung Electronics’in üstün teknolojileri, ISK-SODEX 2018 fuarında klima bayilerinden inşaat şirketlerine kadar çok farklı alanlardan gelen profesyoneller tarafından deneyimlenebilecek.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.