Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde

Kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, yeni lezzetleri ile İtalyan mutfağını keşfe davet ediyor.

İstanbul’un sofistike İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırladığı yeni menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hizmet ve ürün kalitesiyle “İtalyan Konukseverliği” (Marchio Ospitalità Italiana) sertifikasına sahip restoranlardan biri olan Gina, klasik ve alışılmışın dışında tatları aynı menüde buluşturuyor.

Geleneksel İtalyan mutfağını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, menüsündeki çeşitlilikle farkını ortaya koyuyor. Menünün iştah kabartan yeni ürünlerden Linguine Al Germe Di Grano’da buğday rüşeymi linguine ve deniz tarağı eşsiz bir uyum yakalarken; menüye yeni eklenen Risotto Porcini Animelle E Nocciole İtalyan mutfağı tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor. Porcini mantarı, uykuluk, fındık ve limon aynı lezzette buluşuyor.

Yenilenen menüde deniz ürünleri sevenlerin beğenisine sunulan Dentice Con Lenticchie Nere, ızgara sinarit, siyah mercimek ve deniz börülcesinden oluşuyor. Bir diğer deniz ürünü lezzeti Ombrina Finocchi Gratinati, Zucca E Vongole’de ise; buharda pişmiş kaya levreği, rezene gratin, balkabağı püresi ve vongole aynı tabakta buluşuyor.

Gina; şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla yepyeni lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Büyükdere Caddesi, Kanyon AVM, K:1, Levent/İstanbul

T: 0212 353 54 52

www.gina.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.