Tesettür Modasının Popüler Parçaları

Soğuk ayların modası, her yıl küçük nüanslarla yenilenerek daha kullanışlı ve keyifli stilleri hayatımıza aktarmaya devam ediyor. Her sezon öne çıkan birkaç detay ve tesettür giyim parçası olur, ancak günlük kullanımda çok fazla yer bulmaz. Bu mevsim hemen her moda parçanın sokak stilinde bir uzantısını görmek mümkün!

Triko ve Popüler Renkler

Sonbahar ve kış sezonunun vazgeçilmezi olan trikolar, baz renkleri ile gardırop temelleridir, ancak bu yıl hemen her renk varyasyonu ile karşımıza çıkıyor. Özellikle hardal rengi, turanj ve saks mavisi gibi canlı renkleri ile karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte sezonun popüler parçaları arasına girmeyi başaran triko elbiseler de oldukça göz alıcı renklere sahip ve üzerine takılan çok süslü şık kemerler ile daha iddialı kombinlere olanak tanıyor.

Kadife Kumaş Giysi ve Aksesuarlar

Klasik ve zamansız parçaların yanı sıra tesettür giyim trendlerinde bu yıl efsanevi kadife kumaş ürünler çok popüler ve hemen her aksesuar parçasında kadife kumaş detayları bulmak görmek zor değil. Geçmiş trendlerde sık sık tekrarlanmasına rağmen bu sezon farklı olarak sadece kadife değil farklı kumaşlarla birlikte stilize edilen tasarımlar daha başarılı ve büyük ilgi görüyor.

Asimetrik Kesimli Tesettür Etek ve Elbise Modelleri

Sıradan, düz bir kumaşa asimetrik bir kesimle yaratılan bu tarzı seviyoruz. Hem tesettür etek hem de tesettür elbise modelleri bu yıl asimetrik kesimlerle çok daha popüler. Belden oturan A kesim arkadan uzun bırakılan verev kesimler hem stil açısından güzel hem de kullanımda pratiklik sağlıyor.

Kapalı giyinmek moda dışı olmak demek değildir. Dolayısıyla Tesettür giyimde popüler seçeneklerle birlikte sizlerin beğenisine sunulan en güncel kışlık tesettür modası parçalarını bir araya getirerek kendi tarzınızı oluşturabilir ve şıklığınızla fark yaratmaya başlayabilirsiniz.

İyi bir tavsiye olarak Tesetturabiye.com alışveriş adresine göz atarak güncel modayı takip edebilirsiniz. Bu özel tesettür giyim web sitesi, online alışverişte yıllardır kullanıcılarına kanıtladığı güvenilirliği ile takibinizde olması gereken adrestir. Puane Plus, TUAY, Moda Armoni, Yedi İklim, Zaira, Ulviye Portakal gibi pek çok markaya ev sahipliği yapan markalar birliği platformunda sizin için cazip seçenekler ve avantajlar bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.