Kripto Paralar ve Bitcoin Piyasası’na dair merak edilenler

Piyasalara damgasını vuran Bitcoin ve kripto paraların hayatımıza girişi, hukuki alt yapısındaki boşlukları, piyasanın risk ve getirileri İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde tartışılacak. İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan, Kripto Paralar ve Bitcoin Piyasası’na dair merak edilenleri paylaşacak.

FİNANS DÜNYASININ YENİ GİZEMİ: BITCOIN

İstanbul Bilgi Üniversitesi Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi, Vizyoner Finansçılar Sertifika Programı çerçevesinde Kripto Paralar ve Bitcoin’i tartışacak. 28 Aralık Perşembe günü, santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek söyleşide, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan konuk uzman olarak yer alacak.

Söyleşide kripto paraların çıkışını, hukuki alt yapısındaki boşlukları ve piyasanın çalışma mekanizmasını anlatacak olan Manukyan, aynı zamanda katılımcılara dünyadaki büyük yatırım fonlarının kripto paralara bir finansal enstrüman olarak nasıl yaklaştıklarına, ülkelerin konuya yaklaşımlarına ve küçük yatırımcıların dikkat etmesi gereken hususlara da değinecek.

Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.bilgi.edu.tr/tr/haberler-ve-etkinlikler/haber/7837/finans-cafe-seminerleri-kripto-paralar-ve-bitcoin-piyasas/ adresi ziyaret edilebilir.

Tarih: 28 Aralık 2017, Perşembe

Saat: 18.45 – 20.00

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi – Seminer Salonu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.