PALM CULTR yeni albümünü Mart ayına erteledi

Adından sıkça söz ettiren PALM CULTR, TV ekranlarında konuk olduğu röportaj programında yeni bir projeye hazırlandığı ve Türkiye’nin yanı sıra Avrupa bölgesinde de adından sıkça söz ettireceğini hayranlarına TV ekranlarında duyurdu.

Elektronik müzik konusunda da adından sıkça söz ettiren PALM CULTR, mart ayında yeni 5 albüm çıkaracağını duyurdu. PALM CULTR hayranlarının yeni albümü sabırsızlıkla beklediğini ve devamlı olumlu dönüşler aldığını ve bundan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ülkemizde yaşanan depremden kaynaklı üzüntüsünü dile getiren PALM CULTR depremden kaynaklı ülkemizin yasta olduğu için konserlerini ve yeni çıkan albümlerini mart ayına ertelediğini açıkladı.

PALM CULTR KİMDİR PALM CULTR’un gerçek ismi nedir? MÜZİSYEN PALM CULTR KİMDİR?

Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. PALM CULTR mahlası ile bilinen isimlerden biri. Kendisinin tam adı İsmail Aslan’dır.

PALM CULTR kimdir?

Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Müzik Prodüktörüdür. Kendisinin 24 Ağustos 2001 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 21 yaşındaki vizyonlu prodüktör Başak burcu. İstanbul'da yaşıyor. Baby, Dirty ve In The Dark adlı eserleri ile müzik dünyasında tanınmıştır.

PALM CULTR Instagram hesabı

Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğini de fazlasıyla kullanmaktadır. 1 Milyon Takipçisi bulunan PALM CULTR İsmail Aslan’ı @ismailaslann1903 adresinden takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.