Oyun Marketi

Dünya’da olduğu gibi olduğu gibi Türkiye’de de en popüler oyun marketi olan Steam Türkiye, oyun içi öğeler, Steam takas kartları ve daha fazlasını satın almanıza ve satmanıza olanak tanıyan Steam Topluluğunun bir uzantısıdır. İşlemler Steam cüzdanınızdan geçer, böylece oyun içi öğeler satarak kazandığınız parayı farklı oyun marketi içi öğeler ve hatta yepyeni Steam oyunları satın almak için kullanabilirsiniz.

Steam Türkiye, yalnızca Steam Guard tarafından en az 15 gün boyunca korunan, sınırlı olmayan hesaplara sahip Steam kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Steam hesabınız sınırlıysa, Steam cüzdanınıza en az 5 $ eklemeniz veya en az 5 $ tutarında bir Steam oyunu satın almanız gerekecektir.

Oyun marketi olan Steam Türkiye, kullanıcıların dijital takas kartları, ifadeler, profil duvar kağıtları ve Steam ile kullanılmak üzere tasarlanmış diğer şeylere ek olarak belirli oyun içi öğeleri satın almalarına ve satmalarına olanak tanıyan dijital bir pazar ve oyun marketidir. Tüm oyunlar Steam Topluluk Pazarını desteklemez ve tüm oyun içi öğeler pazarlanamaz. Bir şey pazarlanamazsa, bu onu Steam Topluluk Pazarı'ndan satın alamayacağınız veya satamayacağınız anlamına gelir. Bu öğeler Steam envanterinizde pazarlanamaz olarak etiketlenir ve bir satış düğmesi yoktur.

Steam Topluluk Pazarı'ndaki tüm satışlar, Steam'de alışveriş yapmak için kullanabileceğiniz tek yönlü bir dijital cüzdan olan Steam cüzdanınızdan geçer. Cüzdanınıza PayPal ve kredi kartları gibi yöntemlerle para ekleyebilirsiniz. Cüzdan tek yönlü olduğu için ondan para çıkaramaz ve başka bir yere aktaramazsınız.

Steam cüzdanınızdaki parayı harcamanın tek yolu, Steam Türkiye’den veya normal Steam mağazasından oyunlar satın almaktır. Steam Topluluk Pazarı, eşyaları emtia olarak ele alır ve tüm işlemler için alış ve satış emirlerini kullanır. Belirli bir kişiden satın almak istediğiniz belirli bir ürünü seçmek yerine, sisteme ödemek istediğiniz fiyatı veya ne kadar kabul etmek istediğinizi söylersiniz ve sizi başka bir tarafla eşleştirmeye çalışır.

Steam Topluluk Pazarı'ndaki bir öğe listesine baktığınızda, bazı fiyatlandırma bilgileriyle birlikte büyük yeşil al ve sat düğmeleri görürsünüz. Sol tarafta, sistem size ürünü kaç kişinin satmaya çalıştığını ve ne kadar para istediğini gösterir. Sağ tarafta kaç kişinin ürünü almaya çalıştığını ve ne kadar ödemek istediklerini görüyorsunuz.

Hemen bir ürün satın almak veya satmak istiyorsanız, istediğiniz satın alma veya satış fiyatını bu listede gördüğünüz rakamlarla eşleştirin. Biraz daha iyi bir anlaşma için beklemeye istekli iseniz, mevcut fiyattan daha düşük bir satın alma emri veya mevcut fiyattan daha yüksek bir satış emri girebilirsiniz. Fiyat, siparişinize uyacak şekilde yükselir veya azalırsa, işlem otomatik olarak gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi için; https://www.hubogi.com/riot-turkiye-ulke-muduru-bora-kocyigit/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.