BD Türkiye’nin sağlık alanındaki eğitim atağı 5. yılında

Dünyanın önde gelen medikal teknoloji şirketi Becton Dickinson (BD) Türkiye tarafından sağlık hizmetlerinde yüksek standartlara ulaşılması ve sağlık profesyonellerinin gelişimi adına hayata geçirilen ve Türkiye’nin farklı yerlerinde eğitim toplantıları düzenleyen BD Sağlık Öncüleri 5 yaşında. Proje kapsamında bugüne kadar 85 binden fazla sağlık çalışanına eğitim verildi.

Aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu BD çalışanlarından uzman bir ekibin oluşturduğu BD Sağlık Öncüleri, “Birlikte Daha Güvenli” taahhüdüyle hastane infeksiyonları, iğne batma ve kesici-delici alet yaralanmaları, kan sıçramaları sonucu oluşabilecek hayati riskler, doğru kan kültürü alım teknikleri, akan hücre ölçer prensipleri, hücre ve veri analiz yöntemleri, doğru insülin enjeksiyon tekniği ve bunun diyabet yönetimindeki önemini anlatan konularda eğitimler veriyor ve ödül programları düzenliyor.

BD Türkiye Genel Müdürü Ayşe Şanlıoğlu, “Sağlık çalışanları ve hastalar kesici-delici alet yaralanmaları, kanla bulaş, yanlış uygulamalar ve hastane infeksiyonları nedeniyle her gün hayati risk altında. BD olarak, bu hayati risklerin yol açtığı etik ve ekonomik nedenleri göz önünde bulundurarak, BD Sağlık Öncüleri projesi kapsamında 5 yıldır hasta ve sağlık çalışanı güvenliğinin artırılması için sağlık sistemine değer katan eğitim programları yürütüyoruz. Sağlık çalışanlarına verdiğimiz eğitimleri, ilgili standartların gerekliliklerini en iyi şekilde uygulamaya ve sağlık çalışanlarının uzmanlık alanına bağlı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarladık. Bu proje ile bir asrı aşan deneyimimiz sayesinde Türkiye’de sağlık alanına değer katmayı amaçlıyoruz. BD olarak, ‘Dünyada sağlığı geliştirmek’ hedefiyle hastalar ve tüm sağlık hizmeti sağlayıcıları için daha güvenli ve kaliteli bir çalışma ortamı sağlamak üzere eğitici faaliyetlerine ve yeni teknolojiye sahip sağlık çözüm çabalarına devam edeceğiz”, dedi.

BD Hakkında

BD, Dünyada sağlığı geliştirmek amacıyla tıp alanında yenilikçi buluşlar gerçekleştirip, daha gelişmiş tanı ve sağlık hizmeti sunan global bir medikal teknoloji şirketidir. Hastalar için klinik tedaviyi ve sağlık çalışanları için klinik süreci geliştirmeye yardımcı olan yenilikçi teknolojiler, hizmetler ve çözümler geliştirerek sağlık alanında faaliyet gösteren öncüleri desteklemektedir.BD ve 65.000 çalışanı hasta sonuçlarının iyileştirilmesine, klinisyenlerin bakım süreçlerinin güvenliğinin ve verimliliğinin artırılmasına, laboratuvar bilim insanlarının hastalıkları daha iyi tanılamasına ve araştırmacıların yeni nesil tanı ve terapötik prosedürlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tutku ve özveriyle çalışmaktadır. BD dünyada neredeyse her ülkede faaliyet göstermekte ve zorlu global sağlık sorunlarına çare bulabilmek için önde gelen önde kuruluşlarla global çapta işbirliği yapmaktadır.İş ortaklarımız ile yakın işbirliği içinde çalışarak, BD sonuçların geliştirilmesine, maliyetlerin düşürülmesine, güvenliğin artırılmasına ve sağlık hizmetlerine erişimin artırılmasına yardımcı olabilir. 2017 yılında, BD, C. R. Bard ve ürünlerini BD ailesine ekledi. BD hakkında daha fazla bilgi için lütfen bd.com/tr-tr adresini ziyaret edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.