İstanbul Akvaryum’da yılbaşı coşkusu

İstanbul Akvaryum’da yeni yıl heyecanı erken başladı. 23 Aralık Cumartesi günü Levent Işıktekin Project’in sahne aldığı İstanbul Akvaryum, ziyaretçilerine müzikle dopdolu geçen saatler yaşattı. İstanbul Akvaryum, 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.00- 15.00 arası tekrarlanacak müzik ziyafeti için tüm ziyaretçilerini keyifli bir keşfe davet ediyor.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olarak 17 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum’da yeni yıl heyecanı erken başladı. 23 Aralık Cumartesi günü Levent Işıktekin Project’in sahne aldığı İstanbul Akvaryum, ziyaretçilerine müzikle dopdolu geçen saatler yaşattı. İstanbul Akvaryum, 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.00- 15.00 arası tekrarlanacak müzik ziyafeti için tüm ziyaretçilerini keyifli ve müzik dolu bir keşfe davet ediyor.

Yılbaşı heyecanını İstanbul Akvaryum’un renkli dünyasında yaşamayı kim istemez? İstanbul Akvaryum yılbaşına özel, sualtı dünyasının büyüleyici güzelliğini müzik şöleniyle birleştiriyor. 23 Aralık Cumartesi günü ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile düzenlenen trio dinletisi, 30 Aralık Cumartesi günü de tekrar edecek. 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de başlayıp 15.00’e kadar sürecek bu müzik şöleninde Levent Işıktekin Project sahne alacak ve İstanbul Akvaryum ziyaretçilerine müzik dolu, keyifli dakikalar yaşatacak. 7’den 77’ye herkesin sevgilisi penguenlerden dünya üzerinde nadir bulunan palyaço balıklarına, Karadeniz’den Pasifik’e uzanan 17 tema ve bir Amazon Yağmur Ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, tüm ziyaretçilerini bu görsel şöleni müzik eşliğinde keşfe davet ediyor.

İSTANBUL AKVARYUM HAKKINDA

17.000 nüfusuyla İstanbul Akvaryum, 2011 yılından itibaren dünya denizlerinde yaşayan balık türlerini yeni nesil teknoloji ve temalarıyla sergilemeye devam ediyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet Amazon Yağmur Ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini de taşıyor. Dünya üzerinde oldukça nadir bulunan, palyaço balıklarından, limon köpekbalıklarına kadar pek çok türde balığı izleme fırsatı sunan İstanbul Akvaryum; alanları, ses ve ışıklandırma sistemleriyle de dünya denizlerinden sahneler sergiliyor.

Anahtar Kelimeler:
İstanbul Akvaryum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.