Seven Knights’a Kudretli Spike karakteri geldi

Ingrid’in düşmanı olarak oyuna katılan Spike, sabit hasar yetenekleri defans kahramanlarına karşı savaşmayı kolaylaştırıyor. Yeni kahramanlarla hikaye daha çekici hale gelirken oyuna Paket Dükkanı eklendi

Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a Kudretli Spike isim karakterin katıldığını ve güncellemelerin yapıldığını duyurdu. Güçlü buz yetenekleri olan bir savaşçı Spike’ın Kraliçe Lania’nın oğlu olduğuna dair asılsız dedikodular bulunurken; Spike ise Donmuş Diyar’ı Terra’nın en güçlü bölgesi yapmak istiyor. Spike’ın sabit hasar yetenekleri sayesinde defans kahramanlarına karşı çok başarılı olması bekleniyor.

HİKAYE YENİ KAHRAMANLARLA GÜÇLENİYOR

Yeni karakter Spike’ın bir önceki güncellemede oyuna katılan Ingrid ile dikkat çekici bir ilişkisi var. Kudretli Spike güncellemesi ile çarpıcı bir hikayenin açıklanması bekleniyor. Oyunda ayrıca, Yağma Seviyesi’nin 20’ye yükseltilmesi de yer alıyor. Onaylı Yağma Eşyası Üretim limiti de sisteme eklendi ve Aylık Üretim Limiti her ayın ilk günü yenilenecek.

PAKET DÜKKANI EKLENDİ

İlaveten oyuncuların paketleri inceleyip hızlıca alabileceği yeni bir Paket Dükkanı da oyuna ekleniyor. Ayrıca Birlik Savaşı sırasında kahraman hangi kostümü giyerse giysin asıl remi ile gösterilecek. Bu güncellemeyi kutlamak için Seven Knights çeşitli ödüller ve etkinlikler hazırladı. Artan Çağrı etkinliği ile kullanıcılar 4 yıldız Spike’ı elde edebilecek. Ayrıca Spike bulma etkinliği ve Kudretlendirme etkinliği ile Kudret Parçası (Kahraman) ve 6 yıldız kahraman seçici kazanılacak.

Oyun hakkında daha fazla detayı http://sevenknights.netmarble.com adresinde bulabilirsiniz

NETMARBLE GAMES CORPORATİON HAKKINDA

Netmarble Games Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’daki en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 4.000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için www.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games’in İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.