Cilt İçin Özel Ürün Dermo White Krem ve Kullanıcı Yorumları

Kararmaların görüntü olarak ciddi anlamda rahatsızlık vermesi, Dermo White kreminin piyasaya sürülmesinde en önemli nedendir. Rahatsızlık veren kararmalarınıza çözüm bulmak amacıyla organik bir ürün oluşturduk. Ürünün içeriğinde Türk kahvesi, limon, zeytinyağı, beyaz pirinç bulunuyor. Bu malzemelerden oluşan krem ile beyazlamasını istediğiniz bölgeler için kremi aracılığı ile satın alabilirsiniz.

Dermo White Hangi Bölgelerde Kullanılıyor?

En önemli avantaj kremin her bölge için uygun olması. Vücudun her bölgesinde yaşanan kararmaların giderilmesi için kremi kullanabilirsiniz.

  • Yüzünüzde dudak kenarlarına, burun çevresine uygulanabilir.
  • Kol, bacak, dirsek ve diz kapağı gibi bölgelere de sürülebilir.
  • Bikini bölgesi ve kol altı epilasyondan dolayı kararma yapabilir. Bu durumda beyazlatıcı kremi kullanabilirsiniz.
  • Eller ve ayaklarda da kararma olabilir. Kullanım için uygundur.

Dermo White Nasıl Kullanılır?

Kremin kullanılması üç aşamadan oluşuyor. Temizliğin sağlık açısından önemli olduğu vurgunu yaparak, ilk olarak kremi elinizle sürmeden önce ellerinizi yıkamanız gerektiğini hatırlatalım. Sonrasında eğer yüzünüze sürecekseniz yüzüne, farklı bir bölgede kullanacaksanız o bölgenin temizliğini sağlamalısınız. Saf suyla yıkayarak bölgenin temiz olduğuna emin olun. Ardından direkt olarak ince bir tabaka halinde gerekli olan bölgeye uygulamasını yapın. Beyazlatıcı kremin yıkanmasına gerek olmadığından, normal yaşantınıza devam edebilirsiniz. Gün içinde bölgede kalması, etkisini çabuk göstermesi açısından iyi olabilir. Eğer alerjik bir reaksiyon görülme ihtimali olduğunu düşünüyorsanız, ilk etapta küçük bir bölgede uygulamanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Hamileler için Dermo White beyazlatıcı krem uygun değildir. Bu dönemde cildinizde hamilikten ötürü kabarmalar ya da farklı reaksiyonlar olabilir. Kremi uygulamanız durumunda ne sebepten olduğunu anlayamayacağınızdan, kullanmamanızı öneriyoruz. Hamilelik bittikten bir süre sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dermo White Etkisi

İlk bir ay düzenli kullanımda %65’e yakın beyazlama görülebilir. Bu beyazlama kişinin düzenli olarak kullanmasına, cilt tipine göre de değişiklik gösterir. İki ay tamamlandığında ise %85’e yakın beyazlama görülmedi mümkün olabilir.

  • Melanin seviyesini düşürerek cildin beyazlamasını sağlar.
  • Kalıcı olarak kırışıklığı giderme özelliği sayesinde, genç gözükmesini sağlar.
  • Renk pigmentlerinin rengini açar. Uyguladığınız bölgenin aydınlık gözükmesi açısından oldukça önemlidir.
  • Eğer uyguladığınız bölgede cilt lekeleri varsa onların da geçmesini sağlar.

Ürünü almak istemeniz durumunda direkt olarak sipariş verebilirsiniz. Gün içinde çalışma saatleri dahilinde iletişim numaralarından ulaşma şansınız da vardır. 59 lira gibi bir fiyatla resmi sitelerinde satılmaktadır. Sizden istenen kişisel bilgileri ve kaç adet ürün istediğinizi söylediğinizde en kısa sürede siparişinizin evinize gelmesi sağlanacaktır. Türkiye’nin hemen hemen her yerine göndermiş olduğumuz ürünler için resmi sayfamızda yapılan yorumlar mevcuttur. Siz de kullanımın ardından görmüş olduğunuz etki için bize geri dönüş yapabilirsiniz. Aldığınız ürünün kullanımını düzenli şekilde sağlamanız durumunda, Dermo White krem beyazlatıcı etkisini kısa sürede gösterebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
büşra torun 6 yıl önce

dermo white krem kullanıcı yorumlarınızı buraya yazarsanız sevinirim. dermo white şikayeti olan varmı? dermo white önerir misiniz?