Aracınızı çektirmek için işkence çekmeyin

Hiç olamayacak bir yer ve zamanda aracınız arıza yaptı, yada yol da kaldınız, yada en kötü ihtimalle bir kaza yaptınız ve aracınız hareket etmeyecek bir halde ise böyle bir durumda ilk akla gelen eğer kasko var ise kasko ile görüşüp yol yardımın gelmesini beklemek. Yada en yakın mesafedeki oto çekici aracı çağırmak.

Böyle zor ve sıkıntılı bir durumda çekici bulmak çok zor olabilir, insan kaza anında yada araç bozulması gibi kötü bir durumda panikleyip, ne yapacağını bilemez hale gelebilir. Böyle bir durumda soğuk kanlılığımızı kaybetmeden, ilk önce durum tespiti yapmamız lazım, aracımızda

yaralı bir kimse var ise ilk ona müdahale edilip, önceliğimizin o olması lazım. Hemen 112 acil i arayıp, bir ambulans ilk önceliğimiz olmalıdır.

Sonrasında aracımıza gelecek olursak internet üzerinden oto çekici, araç çekici, yada çekici gibi kelimeler ile aratarak bir çekiciyi çok kısa sürede bulabilir. Aracımızın olduğu yere yakın bir çekici bulmak istersek, mesela aracımız hangi semtte kaza yada arıza yaptı ise mesela o semtin ismi ile araç çekici çağırabiliriz, örneğin Kavacık semtinde aracımız arıza yaptı ise Kavacık Oto Çekici diye aratmak en mantıklısı olacaktır.

Eğer kaza yada arıza yapmış olduğunuz yeri yada semti bilmiyorsanız internet üzerinden en yakın çekici kelimesi ile aratmak sizin için bir çözüm yolu olabilir.

Telefonda karşınıza çıkan çekici firmasının tek yada az sayıda aracı var ise biraz hatta bazen saatlerce bekleyebilirsiniz, böyle bir durum karşısında işler gittikçe zor bir hal alır. Mesela yetişmeye çalıştığınız bir iş görüşmesine geç kalabilir yada sevdiklerinizle olan randevunuza geç kalabilirsiniz.

Böyle olumsuz bir durum ile karşılaşmamak için Türkiye'nin en büyük kurumsal ARAÇ ÇEKİCİ ağına sahip, Plus oto çekici ağını İletişim numaramız olan 0536 931 81 81 nolu telefondan sabah 08:00 ile gece 24: 00 saatleri arasında bize ulaşabilir, çekici talebinde bulunabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.