Atopik Cilt Nedir? Belirtileri Nelerdir?

En yaygın cilt problemleri arasında yer alan Atopik dermatit, çok kuru ve hassas ciltlerde gözlemlenen cilt rahatsızlığıdır. Çevresel faktörler, yanlış ürün kullanımı, mevsim geçişleri ve cildin susuz kalması zamanla cilt bariyerinin zayıflamasına neden olur. Eğer önlem alınmaz ise cilt kurumaya başlar ve pul pul dökülmeler meydana gelir. Bu durum cildin hassaslaşmasına ve daha fazla zarar görmesine zemin hazırlar.

Atopik Dermatit Cilt Probleminin Belirtileri;

  • Aşırı kuruluk
  • Pul pul dökülme
  • Kaşıntı
  • Kızarıklık
  • Hassasiyet

Bioderma Atoderm Serisi ile Bu Durumu Önlemek Mümkün!

Bioderma Atoderm Intensive Baume krem, tüm aile bireylerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Atopik cilt, aşırı kuruluk ve pul pul dökülmeleri gidermeye yardımcı olur. Geliştirilmiş özel formülü ciltteki kuruluğu gidererek kaşıntı hissini giderir. İnce yapısı cilde kolay emilim sağlar.

Seri içeriğinde Bioderma Atoderm temizleme jeli, Bioderma Atoderm krem, bioderma atoderm cream 500ml, Atoderm temizleme jeli, Atoderm duş jeli, dudak kremi gibi geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Yağlı Ciltlere Bakım Önerileri

Cilt bakımının altın kuralı temizliktir. Cilt temizlenmediği taktirde üzerine uygulanan bakım ürünleri alt tabakaya inemez ve ürünün etki etmesini geciktirir. Sizde karma veya yağlı bir cilde sahipseniz Bioderma Sebium Foaming jel ürününü tercih edebilirsiniz. Yüz ve vücut için kullanıma uygun bu ürün, cildi derinlemesine temizleyerek sebum seviyesini düzenler. Akne, siyah nokta ve gözenek gibi cilt problemlerinin oluşmasını engeller. Sabun, parfüm ve paraben içermeyen özelliği sayesinde cildin doğal yapısını korur.

Cilt temizlendikten sonra ihtiyaç duyduğu bakım ürünlerine geçebiliriz. Yağlı ciltlerin yaşadığı en büyük problem sivilce ve gözenektir. Bioderma Sebium Pore Refiner ciltteki fazla yağlanmayı kontrol altına alarak gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Akne problemi sadece ergenlik döneminde değil olgun ciltlerde de gözlemlenmektedir.

Olgun ciltlerde meydana gelen akne ve siyah nokta problemine çözüm Sebium Global arındırıcı etkili bakım kremi olabilir! İçeriğindeki AHA özleri sayesinde yoğun akne ve sivilce problemlerini gidererek cildin daha pürüzsüz ve bakımlı görünmesini sağlar.

Sizde Bioderma Sebium Hydra , Bioderma Sebium Sensitive krem ve daha fazla Bioderma Sebium serisi ürünlerine Dermokozmetika fırsatlarıyla hemen sahip olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.