Hasta Yatakları Satış ve Kiralama Hizmetleri

İnsanların rahatsızlık geçirdiği dönemlerde rahat bir şekilde yatabilmesi için, hasta yatakları tasarlanmıştır. Birçok hasta yatağı çeşidi vardır. Uzun süreli bir hastalık dönemi için özellikle ortopedik hasta yatağı hastalar için çok önemlidir. Yatağın hava alabilmesi ve ortopedik olması hastanın sağlığı için oldukça önemlidir.

Özel tasarım hasta yatakları hastaların iyileşme sürecinde mutlaka temin edilmelidir eğer hasta hastanede tedavi görmüyorsa ev tipi hasta yatakları da bulunmaktadır. Bu hasta yatakları satın alınabilir ya da kiralanabilir. Eğer hasta yatağı satın almayı veya kiralamayı düşünüyorsanız hasta yatağı kiralama ve satış fiyatlarını araştırmak gerekiyor.

Özel Hasta Yatakları Nasıldır?

Klasik yataklardan farklı olarak tasarlanan bu yataklar tekerlekli olup kolayca farklı bir mekana taşınabilir özellikte ve baş ayak sırt bölgesinin ayarlanabilir olması, ayrıca hastanın güvenli bir şekilde yatakta yatabilmesi için kenarlarında korkuluklar mevcuttur. Ayrıca yatağın kenarlarında bulunan askılar serumun takılması ve kolayca serum akışını sağlamasında yardımcı olur.

Hasta yataklarının antibakteriyel olması oldukça önemlidir uzun süre yatan hastalar için yatak yaralarının oluşmaması için antibakteriyel ve hava alması gerekir. Kolayca temizlenmesi gerekir. Hasta yataklarının bu şekilde çok fonksiyonlu olması, hasta bakıcıları içinde büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Hastanın kolayca oturabilmesi, yemek yiyebilmesi uzanabilmesi için tasarlanan bu yataklar hem hastaların hem de hasta bakıcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Kaç Çeşit Hasta Yatağı Çeşidi Vardır?

Motorlu hasta yatakları, otomatik hasta yatakları ve kumandalı hasta yatağı modelleri vardır. Motorlu hasta yatakları baş ve ayak bölümü ayarlanabilir olması hastalar için büyük kolaylık taşımaktadır. Otomatik hasta yatakları da, yatak tek bir tuş ile hastanın istediği pozisyona getirile biliniyor.

Hasta Yataklarının Avantajları Nelerdir?

Çeşitli nedenlerden dolayı insanlar, uzun süreli veya kısa süreli hastalık dönemlerini yatakta geçirmek zorunda kalabiliyorlar. Bu dönemin hem hasta için hem de hasta bakıcı için kolay bir şekilde geçmesini sağlıyor. Hasta yataklar, hastanın şekilde acı çekmeden pozisyon almasını sağlıyor. Sağlık personelinin veya hasta bakıcısının da yorulmadan kolay bir şekilde hastayla ilgilenmesi mümkün hale geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.